60% tijdbesparing op uw factuurverwerking | Dit realiseerde Hembrug

Binnenkomende facturen kosten veel tijd om te verwerken. Mede door de lange weg die ze afleggen door een organisatie heen. Facturen raken kwijt en er worden regelmatig fouten gemaakt bij het handmatig verwerken. Hier valt voor veel organisaties een flinke tijdwinst te realiseren. Zo heeft Hembrug Machine Tools een tijdsbesparing van 60% gerealiseerd door het implementeren van Easy Invoice, onze oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking.

Download de Case Study

Hembrug had een aantal wensen op het gebied van factuurverwerking

Geen facturen meer die kwijtraken, een daling van de verwerkingstijd per factuur van 50% en een factuurherkenning van boven de 85%, waarbij dubbel toegezonden facturen direct worden herkend. Dit waren de wensen die Hembrug vooraf aan Easy Systems kenbaar maakte. Om het factuurproces efficiënter in te richten, heeft Hembrug ervoor gekozen de workflow oplossing Easy Invoice te implementeren.

Heeft Hembrug de gestelde doelen behaald?

De doelen die Hembrug vooraf had gesteld zijn ruimschoots gehaald. Na implementatie van Easy Invoice verloopt het inboeken van facturen snel en efficiënt:

  • De snelheid van verwerken is gestegen met ruim 60%;
  • De facturen worden voor 95% goed ingelezen;
  • Er raken geen facturen meer kwijt, en de fysieke verspreiding en opslag van de facturen is niet meer van belang
  • Er is een beter overzicht per leverancier met direct de betreffende facturen erbij.
  • Bij het beoordelen van de facturen is er specifieke aandacht voor facturen met afwijkingen
  • Daarnaast is het gehele proces inzichtelijk en controleerbaar geworden, waardoor er aanzienlijk minder fouten gemaakt worden.

Ook besparen met geautomatiseerde factuurverwerking?

Wilt u ook tijd en kosten besparen en wilt u graag weten wat het automatiseren van de factuurverwerking verder nog voor uw organisatie kan betekenen? Meld u dan aan voor een online webinar voor een live demonstratie van onze oplossing. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kan natuurlijk ook. Vraag dan gerust een adviesgesprek met een van onze adviseurs aan. Wij nemen graag contact met u op om de voordelen voor uw organisatie te bespreken.

Online Demonstratie…..Gratis Adviesgesprek

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!