1 min read

De voordelen van het automatiseren van het purchase to pay proces

Featured Image

Als wij organisaties bezoeken en adviseren over het automatiseren van hun financiële proces, komen we regelmatig het volgende probleem tegen:

"Waar we vaak tegenaan lopen is dat er ongeautoriseerde bestellingen worden gedaan. Dan ontvangen we een factuur van een order die eigenlijk niet besteld had mogen worden. Maar ja, als we de factuur eenmaal hebben ontvangen, kunnen we dit natuurlijk niet meer terugdraaien."

Door het automatiseren van uw gehele purchase to pay proces; dus niet alleen de factuurverwerking, maar ook de inkoop, voorkomt u deze problemen en kunt u uw gehele proces efficiënt laten verlopen.

Meer weten? Download de whitepaper 'Waarom het hele purchase to pay proces automatiseren?' of download het webinar onderaan deze pagina.

Download de Whitepaper 

Een voorbeeld uit de praktijk

Onze klant SecureLink ondervindt dagelijks de voordelen van hun geautomatiseerde purchase to pay proces:

"Door het complete inkoopproces te digitaliseren hebben we de autorisatie eigenlijk naar voren gehaald. Zo minimaliseren we het risico op foutieve orders en niet geautoriseerde uitgaven. Het naar voren halen van de autorisatie en het automatisch matchen van de inkooporders met de facturen zorgt ervoor dat er geen autorisatie achteraf meer nodig is en het proces snel en soepel verloopt.”

Webinar Purchase to pay automatisering

De voordelen van het automatiseren van het gehele proces

De volgende punten komen minimaal aan bod:

  • Hoe kunt u optimaal gebruik maken van inkoopvoordelen;
  • Vooraf inzicht in de komende financiële verplichtingen;
  • Automatische matching van een order met de bijbehorende factuur;
  • Goedkeuring vóór dat een bestelling geplaatst wordt i.p.v. achteraf;
  • Geen onnodig geplaatste bestellingen en gemiste kortingen meer.

Reserveer direct uw plek!

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u kunt zich nog wel registreren om de opname te bekijken.

Bekijk Webinar

Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen en contact gezocht met leveranciers. Op dit moment...

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en...

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet alleen voor de buitenwereld, maar we hebben ook intern zoveel...