Contractbeheer software biedt u een online archief waarin u al uw contracten digitaal op kunt slaan. U kunt een contract daar gemakkelijk vinden en inzien.

Naast dat het u helpt uw contracten centraal te beheren,  kunt u een einddatum instellen waardoor u een seintje krijgt wanneer het contract afloopt of verlengd moet worden én is het mogelijk uw binnenkomende contractfacturen automatisch te laten matchen met het bijbehorende contract. Easy Systems biedt u deze contractbeheer software in het pakket Easy Contract.

Contractbeheer software neemt u werk uit handen

Doordat u op tijd een melding krijgt wanneer een contract verloopt of automatisch verlengd zal worden,bent u ruim op tijd om te kijken of u nog langer gebruik wilt maken van de diensten en producten in het contract en om eventueel te onderhandelen over nieuwe voorwaarden. Dit scheelt u op jaarbasis al snel duizenden euro’s!

De voordelen van contractbeheer software

  • Altijd en overal inzicht in uw contracten
  • Volledig web-enabled en dus 24/7 beschikbaar
  • Waarschuwing bij het verlopen van contracten
  • Het totale contractmanagementproces gewaarborgd
  • Contractmatching mogelijk

Contractbeheer software koppelen

Als stand-alone is contractbeheer software al waardevol, maar in combinatie met andere softwareproducten van Easy Systems wordt Easy Contract nog waardevoller. Zo kunt u door gebruik te maken van zowel Easy Contract als het factuurverwerkingsprogramma Easy Invoice uw inkomende facturen matchen met de lopende contracten.

Het automatisch matchen van contractfacturen met bijbehorende contracten voorkomt handmatige fouten en neemt u veel werk uit handen met betrekking tot het controleren en goedkeuren van maandelijks terugkerende facturen. Bijkomend voordeel: “spookfacturen” behoren zo al snel tot het verleden.

Contractbeheer software advies

Wilt u advies over het toepassen en gebruiken van contractbeheer software? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. U krijgt dan een demonstratie van het systeem en kunt zelf zien hoe onze contractbeheer software uw organisatie verder helpen kan.

VRAAG ADVIESGESPREK AAN