Digitale factuur verwerking

Als MKB-bedrijf werkte u tot op vandaag misschien met een handmatige administratie van uw facturen. Maar hoe groter uw bedrijf groeit, hoe meer behoefte u hebt aan digitale factuur verwerking. De voordelen op een rij.

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-26

Advies over digitale factuur verwerking

Vraagt u zich af wat digitale factuurverwerking kan betekenen voor uw organisatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Laat u adviseren

Voordelen digitale factuur verwerking

Het automatiseren en digitaliseren van uw facturenadministratie heeft grote voordelen voor uw bedrijf. Met digitale factuur verwerking verhoogt u uw efficiëntie, verlaagt u uw kosten en bespaart u zowel tijd als geld.

"De verwerkingstijd is flink afgenomen en de nieuwe workflow is met recht een succes te noemen. Wij zijn nu nog meer in staat om onze leveranciers tijdig te betalen en onze verplichtingen hebben we scherp in beeld."

Kwik- Fit over digitale factuur verwerking

Download case study

Traditionele factuur verwerking

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces. Doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groot.

Digitale factuur verwerking

Het automatiseren van uw factuuradministratie heeft vele voordelen boven traditionele factuur verwerking. Enkele voordelen op een rij:

1. Nooit meer een factuur kwijt
2. Zicht op niet betaalde facturen
3. Automatische procesbewaking
4. Automatische ordermatching
5. Automatisch scannen en herkennen van inkomende facturen

"De standaard oplossing die MS Dynamics AX bood was voor ons niet goed genoeg én te duur. Easy Systems gaf een heldere uitleg van wat we precies konden verwachten en bood, in tegenstelling tot de concurrenten, een reële prijs. 

Morssinkhof groep over Easy systems

Digitale Factuurverwerking met Easy Invoice

Met Easy Invoice biedt Easy Systems u een passende oplossing voor digitale factuur verwerking. Onze OCR software zorgt ervoor dat arbeidsintensieve handelingen van inkomende facturen geautomatiseerd worden.

De Easy Invoice App zorgt ervoor dat u los van uw werkplek facturen kunt bekijken, retourneren of goedkeuren. Bovendien is Easy Invoice is te koppelen met elk bestaand ERP systeem (onder meer SAP, Isah, Afas, Exact, Accountview, MS Dynamicx AX).

Advies over digitale factuur verwerking

Wilt u meer weten over digitale factuur verwerking? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs.