Easy Billing Service
Jouw facturatieproces uitbesteden

Voor als je op zoek bent naar een dienst voor het zorgenvrij verzenden en/of ontvangen van facturen, ongeacht het bestandsformaat.

Wij nemen het u graag uit handen.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Besteed jouw facturatie uit en focus op wat er echt toe doet 

Heb je te maken met het verzenden en ontvangen van verschillende type facturen? Met de Easy Billing Service nemen wij de verwerking van al uw inkomende en uitgaande facturen van u over. Ongeacht de verzendingswijze (post, email, facturenportaal, e-facturatie netwerk, etc.) en ongeacht het formaat (papier, PDF, XML, UBL, EDI, ect.), wij ontzorgen jou totaal.

We zien dat organisaties zich meer en meer willen focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. De afhandeling van (zowel de in- als uitgaande) facturen hoort hier vaak niet bij. Easy Systems ontzorgt organisaties door deze, vaak tijdrovende, handelingen over te nemen. Met onze Easy Billing Service kunnen wij uw complete inkomende en uitgaande (of een van beide) facturatie voor jou verzorgen. Hierbij nemen wij alle operationele handelingen van je over, waardoor uw organisatie zich compleet kan focussen op de kernactiviteiten.

De voordelen van het uitbesteden van jouw facturatie

  • Complete ontzorging van facturatieprocessen;
  • Focus op de kernactiviteiten;
  • Tijdsbesparing;
  • Aanschaf en gebruik software niet meer nodig;
  • Intern scan & herken proces verleden tijd;
  • Geen papieren verwerking meer;
  • Structurele kostenreductie.

Continue optimalisatie

Als kennispartner en expert op het gebied van factuurverwerking en e-facturatie, streven wij een optimaal mogelijk proces bij al onze klanten na. E-factureren is hier in onze optiek een belangrijk onderdeel van. Daarom richten wij ons, in het aanbieden en uitvoeren van onze Easy Billing Service, ook op continue optimalisatie van jouw facturatieproces. Dit doen wij door jouw klanten en leveranciers te stimuleren over te stappen naar elektronische facturatie en factuurverwerking. Hiermee streven wij ernaar om een structurele kostenreductie voor jou te bereiken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Gerelateerde Content