Van Gorp Greenfood

“De ervaring met MS Dynamics NAV cases sprak ons direct aan”e-facturatie en factuurverwerking i.c.m. MS Dynamics Navision voor Van Gorp Greenfood

Van Gorp Greenfood, gevestigd in het Nederlandse Belfeld, is een groentesnijbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van vers gesneden groentes voor de foodservice markt. Het hele bedrijf, van directie tot de productiemedewerkers, staat voor de allerbeste kwaliteit gesneden salades en andere voorgesneden groentes. Van Gorp Greenfood hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en voedselveilig produceren. Daarom is het bedrijf gecertificeerd volgens de FSSC 22000 norm en de ISO 14001 norm.

Easy Distribution in combinatie met Easy Invoice

Van Gorp Greenfood werkt met Prodware, een op MS Dynamics NAV gebasseerde ERP oplossing. Voor de factuurverwerking heeft Easy Systems een foodware interface ontwikkeld die zorg draagt voor een goede uitwisseling van gegevens. Door automatische ordermatching toe te passen wordt 50% van alle facturen automatisch door de software afgehandeld. Van Gorp Greenfood ontvangt in Nederland jaarlijks circa 8.000 facturen via de e-mail en per post. Voor het elektronisch verwerken van de inkomende facturen maakt Van Gorp Greenfood gebruik van e-facturatie in combinatie met onze oplossing Easy Invoice geïntegreerd in MS Dynamics Navision. De oplossing  in combinatie met MS Dynamics NAV (Navision) heeft zich al meerdere malen bewezen bij o.a. Rijk Zwaan en Van Happen Containers.

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!