Easy Expense; betaal per declaratie

Eind 2015 hebben wij de nieuwe module Easy Expense geïntroduceerd. De oplossing werd enthousiast ontvangen. Echter bleek er ook een wens te zijn voor het automatiseren van de declaratieverwerking bij organisaties die met een wat lager volume declaraties te maken hebben. Voor deze groep was de aanschaf van Easy Expense niet rendabel. Met deze feedback zijn wij aan de slag gegaan, en dit heeft geresulteerd in een nieuw te lanceren licentiemodel: Easy Expense; Pay per expense.

Easy Expense; Pay per expense

Pay per expense is een multi tenant cloud oplossing. De software heeft dezelfde functionaliteit als Easy Expense. U kunt al uw declaraties digitaal aanmaken, controleren en verwerken. Een snelle en efficiënte verwerking van de declaraties, waarbij alle medewerkers altijd inzicht hebben in de status van de door hen ingediende declaraties.

Wat is er dan anders aan ‘Pay per expense’? Zoals de naam al laat doorschemeren betaalt u voor deze oplossing voor het aantal declaraties in plaats van per gebruiker. Met name bij de wat lagere volumes is dit een interessante oplossing. U koopt een bepaalt aantal declaraties bij ons in waar u gebruik van kunt maken. Heeft u er meer nodig? Dan stellen we dit voor u bij!

Er wordt momenteel hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten, maar we zijn er bijna! De release van Pay per expense staat dan ook gepland voor mei.

Introductieaanbod

Bent u geïnteresseerd in de Easy Expense; Pay per expense module? Er geldt nu een mooi, eenmalig, introductieaanbod waarbij u 50% korting ontvangt op de set-up fee. Daarbij mag u in 2018, kosteloos, een onbeperkt aantal declaraties verwerken. U gaat dus pas vanaf 2019 voor uw declaraties betalen. Samengevat:

Set-up fee
Eenmalige set-up kosten van 1.249 euro (normale prijs 2.500 euro).

Jaarlijkse kosten

 • Eerste jaar gratis, met een onbeperkt aantal declaraties
 • Vanaf 2019:
  • T/m 500 declaraties per jaar: 2.500 euro
  • T/m 1.000 declaraties per jaar: 3.500 euro
  • T/m 1.500 declaraties per jaar: 4.000 euro
  • T/m 2.500 declaraties per jaar: 5.000 euro
  • Onbeperkt aantal declaraties per jaar: 7.000 euro

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag!

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!