Gebruikersdag voor Isah gebruikers weer een succes

We hebben onlangs voor de derde keer de gebruikersdag mogen organiseren. Deze gebruikersdag exclusief voor Isah gebruikers was wederom weer een succes. De dag werd beoordeeld met een 8,2 en daar zijn we hartstikke trots op. Ben je inmiddels benieuwd geworden hoe deze dag eruit zag?

Voor het eerst een ochtendprogramma

We hebben dit jaar voor het eerst ook een sessie in de ochtend gegeven. De gebruikers kregen een presentatie en demonstratie van onze declaratiemodule: Easy Expense. Na deze informatieve sessie kon iedereen genieten van de lunch. Het middagprogramma bestond uit twee rondes waar de gebruikers konden kiezen uit drie sessies per ronde.

  1. Matching
    Hoe kunnen de gebruikers het matchingspercentage van facturen met inkooporders verhogen?
  2. Wordt u ook zo moe van OCR?
    Een sessie waarbij we zijn ingegaan op optimalisatie en hoe je de herkenningsgraad kunt verbeteren.
  3. Artikelbestand
    Deze sessie werd samen met een consultant van Isah gedaan. Centraal stond de vraag: Hoe zorg je ervoor dat je artikel bestand op orde is in Isah zodat uiteindelijk de factuur direct matcht?

Na deze interactieve sessies was er een afsluitende borrel.

Positieve dag

Uit de ingevulde evaluaties konden we concluderen dat iedereen het een geslaagde dag vond. De dag kreeg gemiddeld een 8,2 en dat vinden we natuurlijk heel erg fijn. De dag staat centraal om gebruikers weer met nieuwe informatie, Tips&Tricks en optimalisatie mogelijkheden naar huis te sturen en dat is gelukt!

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!