Webinar Contractmanagement; de stap ná Excel

webinar contractmanagement

Contracten zwerven her en der door de organisatie en lang niet altijd centraal. Want ook budgetverantwoordelijken sluiten contracten af en bergen het op in een mapje in de kast. Wie het wel centraal beheert, vaak in Excel, maar veel contracten heeft of een complex proces met bijvoorbeeld meerdere contractbeheerders per contract, zal in Excel tegen beperkingen aanlopen.

Heeft uw financiële afdeling wel goed inzicht in alle bestaande contracten? Zou het niet handig zijn als u exact weet welke contracten afgesloten zijn en wanneer ze aflopen? Of liever nog: dat u – of degene die het contract heeft afgesloten – een reminder krijgt dat het tijd wordt om er even naar te kijken? Want stilzwijgend verlengen is lang niet altijd gewenst.

Hoe werkt contractmanagement?

Bent u benieuwd wat contractmanagement software voor u kan betekenen? Dan is het webinar on demand ‘Contractmanagement; de stap ná Excel’ voor u. Tijdens dit webinar wordt u middels een presentatie en een demonstratie geïnformeerd over de mogelijkheden.

De volgende thema’s komen in elk geval aan bod:

  • Wat is contractmanagement en welke voordelen biedt het?
  • Hoe helpt contractmanagement software uw organisatie vooruit?
  • Demonstratie van de oplossing; welke mogelijkheden biedt de oplossing?

Vraag het webinar aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze contractmanagement oplossing.


Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!