Webinar: Direct grip op uw onkosten met Expense Management software

Jan, je hebt drie maanden geleden een creditcardbetaling gedaan, maar ik heb het bonnetje nog niet van je gehad.

Herkenbaar? Niet iedere collega denkt er op tijd aan om declaraties in te dienen of bonnetjes van creditcarduitgaven in te leveren. Betalingen en declaraties moeten nou eenmaal geregistreerd worden en in het geval van declaraties moet de organisatie ook nog een betaling doen. Wat nu als u het voor collega’s zó gemakkelijk maakt dat ze direct hun declaraties en bonnetjes indienen? Gewoon op het moment van betalen? Zou dat niet ontzettend handig zijn?

Direct grip op uw onkosten met Expense Management software

Met Expense Management software kan dat. Als je dan onkosten maakt, maak je direct via een app een foto van de bon, die je dus niet meer hoeft te bewaren. Management heeft altijd en overal duidelijk inzicht in de gemaakte kosten en de Finance afdeling krijgt geen stapels bonnetjes meer op hun bureau, maar allemaal overzichtelijk in dezelfde applicatie waarbij ze alleen nog maar een korte check hoeven te doen.

Bent u benieuwd wat Expense Management precies inhoudt en wat het voor u en uw proces kan betekenen? Ontdek het tijdens het webinar Direct grip op uw onkosten met Expense Management software. Tijdens dit webinar wordt meer inzicht gegeven in hoe Expense Management software specifieke processtromen optimaliseert binnen uw organisatie en welke voordelen hierbij worden behaald.

De volgende punten komen in elk geval aan bod:

  • Het papieren vs. het gedigitaliseerde proces
  • Het proces en de voordelen voor de declarant
  • Het proces en de voordelen voor de Manager
  • Het proces en de voordelen voor de Financiële afdeling

Vraag het webinar aan!

Wanneer u zich heeft aangemeld dan ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug! Wilt u meer weten over onze oplossing voor Expense Management? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.


Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!