Webinar ‘Geautomatiseerde factuurverwerking integreren met uw Isah omgeving’

Kunnen jullie ook met ons ERP systeem een koppeling realiseren?

Als het gaat om het uitzoeken van een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking, dan is één van de meest gestelde vragen “Kunnen jullie ook met ons ERP systeem een koppeling realiseren?” En die vraag snappen wij heel goed. Als u een financieel systeem heeft waar u tevreden over bent of u bent nog niet toe aan vervanging, dan wilt u een oplossing die bij uw huidige én toekomstige systemen aansluit.

Partnership met Isah

Als het om ERP systemen gaat, dan is geen uitdaging ons te groot. Waar mogelijk gaan wij partnerships aan met leveranciers van financiële systemen. Isah is daar een voorbeeld van. Easy Systems is gecertificeerd Isah partner. Dit houdt in dat wij onze oplossingen met een standaard integratie kunnen koppelen met Isah.

Webinar ‘Geautomatiseerde factuurverwerking integreren met uw Isah omgeving’

Bent u benieuwd hoe onze oplossingen integreren met uw Isah omgeving? Op dinsdag 13 maart en donderdag 15 maart verzorgt collega Nicky Hendriks een webinar om specifiek in te gaan op geautomatiseerde factuurverwerking voor Isah gebruikers. Een gratis online sessie vanaf uw eigen werkplek te volgen. Tijdens dit webinar informeren we u in een uur middels een presentatie en een demonstratie over de mogelijkheden van Easy Invoice, de combinatie met Isah staat centraal.

De volgende punten komen aan bod:

  • De voordelen van ons partnership met Isah;
  • Een toelichting op de standaard interface met Isah (verschillende factuurtypes, uitwisselen stambestanden en boeken van facturen);
  • Reeds uitgevoerde Isah implementaties;
  • Hoe u facturen digitaal kunt ontvangen en zonder manuele handelingen kunt managen;
  • Hoe facturen automatisch te verwerken (coderen, matchen met orders en workflow).

Meld u nu aan!

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, maar door te registreren kunt u de opname terugkijken. Na aanmelden start de opname direct.

Registreren

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!