Webinar ‘Geautomatiseerde factuurverwerking integreren met uw Tris omgeving’

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper.

“Kunnen jullie ook met ons ERP systeem een koppeling realiseren?”

Het is één van de meest gestelde vragen als we praten over het purchase to pay proces. En dat snappen wij heel goed. Als u een financieel systeem heeft waar u tevreden over bent, of u bent nog niet toe aan vervanging, dan wilt u een oplossing die bij uw huidige én toekomstige systemen aansluit.

Easy Invoice i.c.m. Tris

Bent u benieuwd naar deze integratie met Tris? Tijdens het webinar wordt u via een presentatie en een demonstratie geïnformeerd over de mogelijkheden van Easy Invoice, als onderdeel van onze totale purchase to pay suite. De volgende punten komen in ieder geval aan bod:

  • Verwerking van ontvangen pdf, papieren en elektronische facturen;
  • Matchen van facturen met dossiers vanuit Tris;
  • Interne workflow voor controle en goedkeuring van facturen;
  • Opbouwen van compleet digitaal archief.

Meld u aan!

Op dinsdag 11 februari om 10:00 uur en donderdag 13 februari om 14:00 uur gaat collega Luuk Jansen dit webinar geven. Via onderstaande buttons kunt u zich aanmelden voor de gewenste datum. Wanneer u zich heeft aangemeld dan ontvangt u een bevestiging per e-mail.

11 FEBRUARI 10:00 UUR     13 FEBRUARI 14:00 UUR

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!