Webinar ‘Geautomatiseerde factuurverwerking integreren met uw Unit4 omgeving

Tijdens de zoektocht naar een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking is één van de meest gestelde vragen ‘Kunnen jullie ook met ons ERP systeem een koppeling realiseren?’ En die vraag snappen wij heel goed. Als u een financieel systeem heeft waar u tevreden over bent, of u bent nog niet toe aan vervanging, dan wilt u een oplossing die bij uw huidige én toekomstige systemen aansluit.

Waar mogelijk zoekt Easy Systems samenwerkingen met leveranciers van financiële (of ERP) systemen of zorgen we voor een gedegen en vaak gecertificeerde interface. Easy Systems biedt een standaard interface met Unit4, hierdoor bent u zeker van een goede uitwisseling van informatie tussen uw eigen ERP omgeving en de oplossingen van Easy Systems.

Geautomatiseerde factuurverwerking in combinatie met Unit4

Bent u benieuwd hoe de oplossingen van Easy Systems integreren met Unit4? Ervaar de uitgebreide mogelijkheden! Op dinsdag 27 maart om 15:00 uur en donderdag 29 maart om 10:30 uur verzorgen wij een webinar om specifiek in te gaan op geautomatiseerde factuurverwerking. Tijdens het webinar wordt u middels een presentatie en een demonstratie geïnformeerd over de mogelijkheden van Easy Invoice, als onderdeel van onze totale purchase to pay suite.

De volgende punten komen minimaal aan bod:

  • Hoe u facturen digitaal kunt ontvangen (per e-mail) en zonder manuele handelingen kunt managen;
  • De digitalisering van de ordermatching (3-weg), inclusief uitgestelde orders;
  • Het gebruik en het gemak van een digitaal archief;
  • De informatievoorziening richting de accountant;
  • Digitaal contractmanagement.

Reserveer direct uw plek!

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, maar door te registreren kunt u de opname terugkijken. Na aanmelden start de opname direct.

registreren

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!