Webinar ‘Verbeter je relaties met behulp van automatisering’

invloed automatisering op relaties

Als we praten over automatisering van factuurverwerking, hebben we het al snel over ROI, besparingen, voordelen en… vul het zelf maar aan. Heel logisch natuurlijk, want dat zijn belangrijke zaken die van grote invloed zijn op uw beslissing. Maar automatisering levert zo veel meer op. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stil gestaan dat automatiseren ook invloed heeft op uw (zakelijke) relaties? In het webinar on demand ‘Verbeter je relaties met behulp van automatisering’ belichten we deze kant van automatisering.

De volgende relaties komen aan bod:

Tijdens het webinar on demand vertelt Bob hoe automatisering helpt interne én externe relaties te verbeteren. Aan bod komen de relaties met:

Daarnaast worden de nadelen/risico’s die organisaties ondervinden besproken en – belangrijker nog – hoe automatisering kan bijdragen aan het beperken/voorkomen hiervan.

Vraag het webinar aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!