Factuurverwerking

Verhoog uw efficiëntie én bespaar kosten

Easy Invoice, software voor het automatiseren van het factuurverwerkingsproces, optimaliseert bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiency. Creëer meer overzicht en controle op het volledige factuurtraject binnen uw organisatie en verklein de mogelijkheid tot het maken van fouten. Door het elimineren van het papier en uw facturen digitaal te verwerken, worden tevens kosten én milieu bespaard.

Easy Invoice

 

Digitale Factuurverwerking
Inkoopmanagement

Inkoopmanagement

Inzicht in en controle over uw inkopen

Digitaal inkoopmanagement is dé oplossing wanneer u actueel inzicht wilt verkrijgen in uw inkoopverplichtingen. Easy Systems biedt u met Easy Purchase een oplossing voor het proces van budget tot betaling waarmee u meer inzicht in en controle over de inkopen van uw organisatie verkrijgt.

Easy Purchase

Declaratieverwerking

Automatiseer uw declaratieproces

Onkostendeclaraties kosten vaak veel tijd. Uw medewerkers voeren hun kosten in (bijvoorbeeld) Excel in, printen het bestand en voegen vervolgens de bonnetjes toe. Hierna wordt de declaratie voor goedkeuring voorgelegd aan de verantwoordelijke persoon, die het document moet ondertekenen. Eenmaal goedgekeurd, moeten de gegevens door weer een andere medewerker in het financiële systeem worden ingevoerd, waarna uiteindelijk de betaling kan worden gedaan. Met Easy Expense bieden wij een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke oplossing voor het automatiseren van het declaratieproces.

Easy Expense

Digitaal Declareren
Digitaal Contractbeheer

Contractmanagement

Duidelijk inzicht in lopende contracten

Vergeet u ook weleens uw contracten op tijd op te zeggen waardoor het betreffende contract automatisch wordt verlengd? Zo mist u de kans om (opnieuw) te onderhandelen over de voorwaarden. En in het geval u het contract had willen opzeggen zit u er weer voor langere tijd aan vast, wat u weer extra geld kan kosten. Dit is verleden tijd met Easy Contract, dé oplossing voor het digitaal beheren en managen van uw contracten.

Easy Contract

E-facturatie

Easy Exchange is de laagdrempelige oplossing voor het ontvangen én verzenden van e-facturen via het beveiligde Europese e-facturatie netwerk (PEPPOL). Dé e-facturatie oplossing, ongeacht het bestandsformaat en ongeacht uw ERP/financieel systeem.

Easy Exchange

E-facturatie

Wilt u graag een demonstratie van een van onze oplossingen? Meld u dan aan voor een online webinar!

Uw webinar komt naar u toe