Even voorstellen

Wij zijn Easy Systems. Easy Systems is onderdeel van InnovestIT Group. Een groep bedrijven die, met hun producten en diensten, een toegevoegde waarde levert aan het gehele transactionele en administratieve proces.

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Met onze intuïtieve en slimme software helpen wij organisaties om kostenvoordelen te behalen. Om dit te bereiken is het gebruiksgemak van de software van groot belang. Plezierig werken verhoogt de productiviteit en kwaliteit van het werk en dus het succes van de organisatie. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken.

Wij ontwikkelen, implementeren en onderhouden een breed scala aan oplossingen op het gebied van factuurverwerking, contractmanagement, inkoopmanagement, declaratiemanagement en e-facturatie.

Billing Service Provider
Naast purchase to pay specialist is Easy Systems tevens een Billing Service Provider die oplossingen biedt voor inkomende en uitgaande facturatie. Kijk op onze website Easy Exchange voor uitgebreide informatie met betrekking tot e-facturatie met Easy Exchange en onze facturatie dienst, de Easy Billing Service.

Wij zijn partner voor de midmarket, maar bieden ook passende oplossingen voor het grootbedrijf.

ISO gecertificeerd

Wij vinden dat we als bedrijf de verantwoordelijkheid hebben onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde te hebben. Hierbij streven wij continue verbetering na. Met onze ISO-certificeringen is dit ingebed in de organisatie.

ISO 9001

ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. Als je serieus met de stappen in de plan-do-check-act cyclus aan de slag gaat, worden de processen intern steeds slimmer en efficiënter. Daardoor kunnen we niet alleen een constante kwaliteit leveren, maar ook garanderen dat Easy Systems de dienstverlening continu verbetert.

ISO 27001

ISO 27001 gaat over informatiebeveiliging. De NEN-ISO/IEC 27001 norm specificeert eisen voor het implementeren, onderhouden en verbeteren van maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging. De norm bevat ook de voorschriften voor de beoordeling en behandeling van veiligheidsrisico’s.

ISO 27017

De ISO 27017 omvat informatiebeveiligingsrichtlijnen en -beheersmaatregelen voor clouddiensten. Een ISO 27017 certificering is een aanvulling op ISO 27001 certificering, en is relevant voor organisaties die diensten in de cloud aanbieden alsmede eindgebruikers van clouddiensten.

Dit zeggen onze klanten

Onderstaande quotes komen rechtstreeks van onze klanten en geven duidelijk weer waar wij voor staan. Een no-nonsense partner die staat voor kwaliteit. We werken met de beste specialisten en de beste technieken en maken er een punt van om, ook ná implementatie, altijd klaar te staan voor onze klanten.

Een proactieve partner met een no-nonsense instelling.

Een succesvolle software-implementatie valt of staat met goede mensen. Slimme software alleen is niet genoeg. De consultants van Easy Systems zijn altijd bereikbaar en reageren snel op vragen.

Team

Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Wij gaan voor persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit. De klant staat bij ons voorop en daarom ligt open en eerlijk samenwerken aan de basis van onze relaties. Onze adviseurs, consultants en ontwikkelaars bieden een schat aan jarenlange kennis en ervaring waar u uit kunt putten. Wij houden onze oren en ogen open voor wat betreft de laatste ICT ontwikkelingen. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd kunt beschikken over software volgens de laatste ontwikkelingen.

Kortom
Easy Systems biedt gebruiksvriendelijke software, snelheid, betrouwbaarheid en jarenlange vakkennis voor alle mogelijke partijen. Onze missie is: Continue ontwikkeling van intelligentie. Zowel in onze software, bij onze collega’s als bij onze klanten.

De garanties van Easy Systems

Wij onderscheiden ons door het bieden van een aantal scherpe garanties:

Ѵ Een interface voor ieder financieel systeem
Ѵ Fixed price implementatie
Ѵ Oplevering mogelijk vanaf slechts 5 dagen
Ѵ Permanente tijd- en kostenbesparingen

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als organisatie vinden wij het heel belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu en aan de samenleving. Zo willen wij graag van meerwaarde zijn voor onze eigen mensen, maar ook voor onze klanten, leveranciers én onze omgeving. Zó pakken wij het aan.

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!