Easy Systems ontwikkelt eigen software en veiligheid staat voorop. We kunnen ons niet verschuilen achter een leverancier, wij zijn zelf de leverancier. Informatiebeveiliging is een belangrijk speerpunt – altijd al geweest – en de verantwoordelijkheid hiervoor is bij ons van hoog tot laag verankerd in de organisatie.

Elke dag worden nieuwe manieren gevonden om ongeoorloofd toegang te krijgen tot afgeschermde gegevens en elke dag zijn wij bezig om bij te blijven. Het is een spel wat nooit uitgespeeld is. Als softwareontwikkelaar nemen wij dit spel heel serieus. Dat is ook de reden dat wij ISO 9001 en 27001 gecertificeerd zijn. We kunnen wel zeggen dat het een belangrijk speerpunt is, maar met deze certificaten kunnen we dat ook bewijzen.

ISO 27001

ISO 27001 gaat over informatiebeveiliging. De NEN-ISO/IEC 27001 norm specificeert eisen voor het implementeren, onderhouden en verbeteren van maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging. De norm bevat ook de voorschriften voor de beoordeling en behandeling van veiligheidsrisico’s.

Dit houdt in dat wij niet alleen zelf vinden dat veiligheid hoog op de agenda staat, maar dat een onafhankelijke externe partij dit kan bevestigen (Lloyd’s Register Quality Assurance). Het ISO certificaat wordt niet uitgereikt omdat het nú op orde is, maar omdat de processen zo zijn ingericht dat er continu gewerkt wordt aan de toekomst en rekening wordt gehouden met de kwaliteit- en veiligheidseisen van morgen.

Certificaat en Verklaring van Toepasselijkheid

Wij moedigen het aan dat u zelf een check doet. Want ook dat is veiligheid: dat u zelf logisch blijft nadenken en controleert wat anderen beweren. Wat is er precies gecertificeerd en welke delen van de dienstverlening werden eventueel uitgesloten? U kunt daarom onze verklaring van toepasselijkheid inzien (op afspraak, bij ons op kantoor), waar dit allemaal helder instaat en uiteraard kunt u ook het certificaat waar de scope van de certificering in staat inzien.

Voor onze cloudoplossingen maken wij gebruik van servers van Amazon Web Services die eveneens ISO 27001 gecertificeerd is.

Meer informatie

Wilt u hier meer over weten of onze Verklaring van Toepasselijkheid en/of ISO certificaat inzien? Neem gerust contact met ons op.

Vragen over onze ISO certificering of veiligheid? Neem contact met ons op

Contact