Digitaal factureren naar het buitenland was voor de introductie van PEPPOL ook al mogelijk, maar bracht meer rompslomp met zich mee dan gemak. Grote internationale bedrijven en overheden in verschillende landen gebruikten diverse interne netwerken om facturen te versturen en te ontvangen. Deze netwerken sloten echter niet op elkaar aan, zodat u als internationale ondernemer al snel terug moest vallen op de papieren factuur.

Wat zijn de mogelijkheden van PEPPOL?

Binnen het internationale PEPPOL-netwerk kunt u eenvoudig elektronische facturen versturen en ontvangen, maar u kunt via PEPPOL bijvoorbeeld ook inkooporders versturen. Ook zal het binnenkort mogelijk worden om elektronische catalogi te versturen via PEPPOL.

Hoe ver is PEPPOL?

Het PEPPOL-project bevindt zich op dit moment in het afrondende stadium. Overheden in Europa maken al grotendeels gebruik van PEPPOL en de verwachting is dat in 2017 verschillende grote bedrijven een complete overstap naar digitaal factureren met PEPPOL zullen aankondigen.

Hoe kan ik gebruik maken van PEPPOL?

Wilt u als internationale organisatie zo snel mogelijk profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van PEPPOL? Diverse bedrijven in Nederland kunnen u aansluiten. Easy Systems zorgt er echter ook voor dat PEPPOL direct gekoppeld wordt aan uw eigen financiële- of ERP-pakket.

Easy Systems koppelt PEPPOL direct aan uw eigen financiële- of ERP-pakket.

Met Easy Exchange kunt u, via het PEPPOL netwerk, facturen ontvangen en versturen aan buitenlandse leveranciers. Wanneer gebruik maakt van Easy Exchange, behoort u tot een van de eerste bedrijven in Nederland die kan profiteren van de vele voordelen van het PEPPOL-netwerk..

Moet ik jullie complete pakket aanschaffen om te kunnen factureren via PEPPOL?

Nee, dat is niet nodig. U kunt Easy Exchange als los product aanschaffen en direct aansluiten op uw eigen financiële/ERP-pakket.

Meer weten? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan .   VRAAG AAN

 

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!