Elektronisch factureren naar het buitenland was voor de introductie van PEPPOL ook al mogelijk, maar bracht meer rompslomp met zich mee dan gemak. Grote internationale bedrijven en overheden in verschillende landen gebruikten diverse interne netwerken om facturen te versturen en te ontvangen. Deze netwerken sloten echter niet op elkaar aan, zodat u als internationale ondernemer al snel terug moest vallen op de papieren of pdf factuur.

Voor alles rondom e-facturatie hebben we een speciale website naar easy-exchange.nl

Wat zijn de mogelijkheden van PEPPOL?

Binnen het internationale PEPPOL-netwerk kunt u eenvoudig elektronische facturen versturen en ontvangen, maar u kunt via PEPPOL bijvoorbeeld ook inkooporders versturen. Ook zal het mogelijk worden om elektronische catalogi te versturen via PEPPOL.

Hoe ver is PEPPOL?

PEPPOL wordt inmiddels al gebruikt door ruim 10.000 organisatie, en dit aantal groeit elke dag. Overheden in Europa maken al grotendeels gebruik van PEPPOL en de verwachting is dat het bedrijfsleven meer en meer aan gaat sluiten. Hierbij lopen grote verzenders, zoals bijvoorbeeld KPN en Eneco, voorop. Maar er volgen steeds meer organisaties die de voordelen van e-factureren via PEPPOL inzien.

Hoe kan ik gebruik maken van PEPPOL?

Wilt u als internationale organisatie zo snel mogelijk profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van PEPPOL? Diverse bedrijven in Nederland kunnen u aansluiten. Easy Systems zorgt er echter ook voor dat PEPPOL direct gekoppeld wordt aan uw eigen financiële- of ERP-pakket.

Easy Systems koppelt PEPPOL direct aan uw eigen financiële- of ERP-pakket.

Met Easy Exchange kunt u, via het PEPPOL netwerk, facturen ontvangen en versturen aan buitenlandse leveranciers. Wanneer u gebruik maakt van Easy Exchange, behoort u tot een van de eerste bedrijven in Nederland die kan profiteren van de vele voordelen van het PEPPOL-netwerk.

Moet ik jullie complete pakket aanschaffen om te kunnen factureren via PEPPOL?

Nee, dat is niet nodig. U kunt Easy Exchange als los product aanschaffen en direct aansluiten op uw eigen financiële/ERP-pakket.

Meer weten? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.   VRAAG AAN

 

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!