5 belangrijke aandachtspunten bij de overstap naar geautomatiseerde factuurverwerking

Automatisering is een hot en actueel item. Ook in het bedrijfsleven speelt dit een steeds grotere rol. Iedereen is het er inmiddels wel over eens dat digitaal of elektronisch factureren en het geautomatiseerd verwerken van deze facturen tijd- en kostenbesparend is. Er is echter nog een groot aantal bedrijven dat de overstap nog niet heeft gemaakt. Het kiezen van een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking die bij de eisen en wensen van de organisatie past, is dan ook geen sinecure. Wanneer maak je de keuze om over te gaan op geautomatiseerde factuurverwerking? Wat zijn de voordelen? Waar moet je zoal op letten en welke aspecten spelen een belangrijke rol in de keuze voor de juiste oplossing? Dit artikel geeft meer inzicht in het waarom van geautomatiseerde factuurverwerking en biedt tevens een aantal handvatten voor het maken van de juiste keuze.

Download Artikel

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking? Download dan onze infographic of meld u aan voor een gratis online webinar.

Download Infographic     Aanmelden Webinar

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om te kijken wat wij specifiek voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0318 648 748, info@easysystems.nl of vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze chatservice.

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!