Easy Invoice Status Portal

Leveranciers vragen regelmatig naar de status van hun facturen. Met het Invoice Status Portal van Easy Systems kunnen leveranciers zélf de status opvragen.

Meer weten over onze oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking?

Download de brochure

 

4CEE_header_scroll

es-solutions-invoice-status2

 

Geen onnodige telefoontjes meer van leveranciers

Wordt jouw administratie regelmatig belast met vragen over de factuurstatus? Of de factuur al in behandeling is? Of reeds is betaald? 

Het Easy Invoice Status Portal biedt uitkomst. Hiermee kunnen leveranciers zelf de status opvragen van de door hun verstuurde facturen.

Registratie of inloggen is niet vereist. De unieke combinatie van factuurnummer, factuurdatum en brutobedrag is voldoende om de status op te kunnen vragen. 

Leveranciers kunnen zelf de status van facturen opvragen

Met een look & feel die bij uw huisstijl past, kunnen leveranciers het online portaal bezoeken en het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag invoeren.

Het portaal toont vervolgens de status van deze en overige verstuurde facturen: "In behandeling", "Verwerkt", "Betaald" of  "Geannuleerd".

Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan kan alsnog vanuit het portaal een e-mail worden gestuurd. De gegevens van de betreffende factuur worden automatisch bijgevoegd.

 

es-solutions-invoice-status

 

Gerelateerde Content