1 min lezen

Easy Systems lanceert One version Interface Dynamics 365 F&O

02 september 2020

Easy Systems lanceert een nieuwe one version interface voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365 F&O). Hiermee is Easy Systems de eerste Best of Breed softwareleverancier die de continue updates van D365 F&O ondersteunt zonder onderbrekingen.

Onderwerpen: Productontwikkeling
1 min lezen

Easy Systems behaalt ISO 27017 certificering voor clouddiensten

14 juli 2020

ISO 27017

Easy Systems behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27001 én ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. “Door ISO 27017 bieden we onze klanten nog meer transparantie over de beveiliging van onze clouddiensten. We zijn nu in staat een beveiligingsniveau te realiseren waar de meeste organisaties die on-premise werken van dromen!”, zegt Jan Willem ter Steege, managing director bij Easy Systems. 

Onderwerpen: Certificeringen
1 min lezen

CraniumConnect en Easy Systems kondigen partnership aan

15 april 2020

CraniumConnect en Easy Systems slaan de handen ineen. Dit betekent dat CraniumConnect, dé digital business community binnen Europa zichzelf verbreedt op het gebied van purchase to pay.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Easy Systems voor tweede jaar op rij in Top 250 Groeibedrijven

10 maart 2020

TOP-250_groeibedrijf

Trots zijn wij op het feit dat wij voor het tweede jaar op rij genoteerd staan in de Top 250 Groeibedrijven! Tijdens de vierde editie van het nlgroeit jaarevent in Ahoy Rotterdam werd de lijst gepresenteerd.  Een mooie waardering waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems en Intris verlengen partnership

04 november 2019

Ede, 4 november – Easy Systems biedt een integratie met de softwaresystemen van Intris, een Belgische leverancier van innovatieve, gebruiksvriendelijke en transparante managementtools voor de logistiek en industrie. Een vruchtbaar partnership dat Easy Systems een sterkere positie biedt in de logistieke branche in België en Intris een veelgevraagde uitbreiding op hun productportfolio voor hun klanten.

Onderwerpen: Partnerships
2 min lezen

InnovestIT Group neemt Stiply over

19 augustus 2019

Overname-Stiply-1024x768

Ede, 19 augustus 2019 – InnovestIT Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt de overname van Stiply aan, specialist in digitale handtekeningen. ‘Met Stiply komen we tegemoet aan de groeiende behoefte van onze klanten om administratieve lasten verder te verlichten en mogelijke fraude tegen te gaan. Stiply draagt daarmee bij aan compliancy en efficiëntere bedrijfsprocessen’, zegt Erik van Doorn, CEO van InnovestIT Group.

Onderwerpen: Persberichten Nieuws uit de groep
2 min lezen

Easy Systems is één van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland

21 maart 2019

Ede, 21 maart 2019 - Easy Systems is uitgeroepen tot één van die 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship, in samenwerking met Rotterdam School of Management en Erasmus University monitoren en onderzoeken snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks worden de resultaten daarvan gepubliceerd in het ScaleUp Dashboard en gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Succesvolle samenwerking met Korade

18 februari 2019

We hebben weer een mooie samenwerking met een partner kunnen realiseren. Korade is een organisatie die bedrijfsprocessen automatiseert met ERP pakketten als Infor LN / Baan IV. Hapam is een klant van Korade en gebruikt al jaren Infor LN als ERP. Deze organisatie is producent van hoogspanningsscheiders en aardschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations. Hapam heeft door de jaren heen meer dan 120.000 scheiders geleverd in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Event: Marktontmoeting e-factureren 2018 door PIANOo

26 juli 2018

Op 12 september 2018 organiseert PIANOo het E-facturatie evenement Marktontmoeting en Pannenbier. Een ontmoeting tussen aanbieders van e-facturatieoplossingen en aanbestedingsplichtige organisaties.

1 min lezen

Easy Systems slaagt weer voor ISO-certificering

24 mei 2018

Na de uitgebreide jaarlijkse audit zijn Easy Systems en zusterbedrijf ICreative op 17 mei 2018 opnieuw beloond met de ISO certificaten 9001 en 27001. ‘Dankzij onze gestructureerde werkwijze kunnen onze relaties vertrouwen op constante kwaliteit en een waterdicht securitybeleid’, zegt ISO-project manager Rob Coolen.

Onderwerpen: Certificeringen

Een greep uit onze blogs