Contractmanagement Inzicht in ál uw contracten

Wilt u meer overzicht, inzicht én gemak? Met onze Contractmanagement software is zwoegen in Excel verleden tijd. 

 

Bekijk het Webinar on demand  Download de brochure

Eenvoudig uw contractmanagement automatiseren

De contractmanagement software van Easy Systems helpt u om, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief al uw contracten te beheren en bewaken. U bespaart kosten én reduceert risico’s.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Contractmanagement:
dé stap na Excel

Naast het in de gaten houden van de deadlines is het terugvinden van de contracten vaak ook een struikelblok. Had u deze uitgeprint en gearchiveerd, ergens op uw pc opgeslagen of toch aan uw secretaresse in beheer gegeven? In een tijd waar digitalisering de norm is, kan ook het managen van uw contracten niet achterblijven.

Bent u klaar met het worstelen in Excel en wilt u meer overzicht, inzicht en gemak? Easy Systems biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke contractmanagement en contractbeheer oplossing.

"Worstelen in Excel verleden tijd"

ROTO over Contractmanagement software

Tom van Lindert, financieel directeur van ROTO vertelt over contractmanagement in Excel versus contractmanagement software: “Het overzicht was, mede door het gebruik van Excel, soms onvolledig of gefragmenteerd. Door het inrichten van een contractmanagement systeem wordt dit opgelost. Vooral vanuit management perspectief is het verkrijgen van inzicht en overzicht belangrijk." 

Naar de Case Study

banner quote tom van lindert logo roto 1000x600-2

Voor wie is onze Contractmanagement software?

Of u nou op zoek bent naar een efficiëntere manier van contracten beheren en managen, een tool om meer controle en inzicht te krijgen over de gemaakte leveranciersafspraken of een stukje risicomanagement, een oplossing die uitblinkt in eenvoud, daar wordt iedereen blij van.

4CEE-gradient-paars-blauw-contractmanagement-voorfinance


Voor Finance

Meer controle, inzicht en overzicht. Reduceer de financiële risico’s voor uw organisatie!

4CEE-gradient-paars-blauw-contractmanagement-voorinkoop


Voor Inkoop

Meer inzicht en grip op de contractafspraken die u vastgelegd hebt met uw leveranciers.

4CEE-gradient-paars-blauw-contractmanagement-voorfaciliteit-sales-HR


Facilitair, Sales of HR

Ook voor deze afdelingen biedt contractmanagement de nodige voordelen.

Contractmanagement Functionaliteiten

Centraliseer uw contracten, ken rechten en rollen toe binnen uw team en integreer met uw bestaande software-oplossingen voor pro-actief en efficiënt contractmanagement.

Autorisatiemanagement door toekennen rechten en rollen

Ken gemakkelijk autorisaties aan collega’s en stakeholders toe door middel van rechten en rollen. Beheer per rol welke rechten iemand toegekend krijgt met betrekking tot bijvoorbeeld inzage en bewerking.

Toekennen rechten en rollen geblurd-klein

Digitaal overzicht en inzicht in alle lopende contracten 

Al uw contracten worden digitaal en centraal opgeslagen. Dit geeft u, en andere betrokken collega's, een compleet overzicht van al uw lopende contracten.

Contractoverzicht-klein

Gebruiksvriendelijk toevoegen van contracten

Het toevoegen van nieuwe of vervangen van bestaande contracten wordt erg gemakkelijk door het gebruiksvriendelijke 'drag and drop' principe.

DragandDrop-klein

Pro-actieve bewaking met notificatie management

Door het instellen van flexibele notificaties mist u nooit meer een eind- of verlengingsdatum. U wordt op de hoogte gebracht door meldingen in de software en persoonlijke e-mails met voor u bestemde notificaties.

Notificatie melding-klein

Contract management software: de voordelen

Wat is contractmanagement eigenlijk?

Contractmanagement kent meerdere definities. Wij hanteren de volgende definitie:

Het proces waarbij contractafspraken (met klanten of leveranciers) duidelijk, transparant en controleerbaar (centraal) vastgelegd, beheerd én bewaakt worden, met de mogelijkheid hier actief op te sturen.

Contractmanagement is dé manier waarop u professioneel alle contracten binnen uw organisatie (digitaal) beheert en bewaakt en voorkomt dat er waarde ‘weglekt’ uit een contract.

Contracten zijn voor bedrijven de manier om zich te verzekeren van een constante levering van goederen en diensten. Echter: contracten zijn soms ook wel een blok aan het been en een van de belangrijkste kostenposten in uw bedrijf. Zaak dus om hier zorgvuldig mee om te gaan. Contractmanagement kan de oplossing zijn.

Bekijk het Webinar on demand

Lees meer over contractmanagement