Onze ERP-integraties

Een ingebed purchase to pay proces vereist integratie tussen het purchase to pay systeem en het ERP- / boekhoudsysteem. 

Neem contact op  of  Download de ERP factsheet  

4CEE_header_scroll

Hoogwaardige integraties


Wij zitten al 20 jaar in het vak. In die tijd hebben we een flinke hoeveelheid kennis opgedaan van allerlei ERP systemen. In onze software ontwikkeling houden wij uiteraard rekening met interfaces die we al gerealiseerd hebben. 

Een hoogwaardige integratie van het  purchase to pay systeem met het ERP systeem maakt bilaterale communicatie tussen systemen mogelijk.

  • Zo kan stamdata worden gebruikt om boekingsvoorstellen in het purchase to pay systeem te genereren waarin business logica uit het ERP systeem wordt meegenomen.
  • Of kunnen facturen in het ERP systeem met een betaalblokkade worden geregistreerd, zolang de factuur nog niet geaccordeerd is.
  • Of factuurverwerkingssoftware laten weten wat de betaalstatus is van een factuur. Budgethouders kunnen dan zelf de status bekijken zonder dat ze toegang hoeven te hebben tot het ERP systeem.
  • Ook kun je het accorderingsproces vereenvoudigen en inkooporders in het ERP systeem gebruiken voor het matchen van de factuur. 

Lees meer over de voordelen van een hoogwaardige integratie.

puzzelstukken-aan-elkaar-leggen_4CEE_gradientblauwpaars

 

Wat doet Easy Systems


Als purchase to pay partner helpen wij organisaties, instellingen en overheden met het automatiseren van inkoop en factuurverwerking.

Van gedachten wisselen over purchase to pay?


Neem contact op  of  Download de ERP factsheet