Onze ERP-integraties

Easy Systems bouwt ERP-onafhankelijke software. Dit betekent dat wij met ieder ERP-/financieel systeem kunnen koppelen. 

Download de ERP factsheet  Onze software

"Kunnen jullie ook met óns ERP systeem een interface realiseren?"

Het is de meest gestelde vraag, en eigenlijk heel logisch, want de praktijk leert dat lang niet alle oplossingen te koppelen zijn aan elk ERP systeem. Hoe zit dat dan bij ons? Simpel, wij kunnen het wel!

Een hoogwaardige integratie van je purchase to pay software met je financiële- of ERP-systeem draag eraan bij om je financiële processen nog efficiënter en meer geautomatiseerd te laten verlopen. 

Een integratie met het ERP systeem maakt communicatie tussen de systemen mogelijk die processen vereenvoudigen en dubbel werk voorkomen. Zo kun je stamdata gebruiken om in de factuurverwerkingssoftware boekingsvoorstellen te genereren waarin business logica uit het ERP systeem meegenomen wordt. Of facturen registreren in het ERP systeem met een betaalblokkade zolang de factuur nog niet geaccordeerd is. 

Voor een optimaal proces, dient de integratie twee kanten op te communiceren. Op die manier kun bijvoorbeeld de factuurverwerkingssoftware laten weten wat de betaalstatus is van een factuur. Budgethouders kunnen dan zelf de status bekijken zonder dat ze toegang hoeven te hebben tot het ERP systeem. Ook kun je het accorderingsproces vereenvoudigen en inkooporders in het ERP systeem gebruiken voor het matchen van de factuur. 

Kortom, een hoogwaardige integratie is noodzakelijk voor een goed geautomatiseerd proces. Niet iedere aanbieder van purchase to pay software biedt daarin hetzelfde, dus laat je altijd goed informeren. 

Lees meer over de voordelen van een hoogwaardige integratie.

Easy Systems is ERP onafhankelijk

Wij geven hieronder enkele voorbeelden van interfaces die wij gerealiseerd hebben, maar willen vooral benadrukken dat wij ERP onafhankelijk zijn. Dus ook als jouw ERP systeem hier niet bij staat. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Staat jouw pakket er niet tussen? Neem dan contact met ons op