Expense Management
Direct grip op de onkosten

Met Easy Expense kan een medewerker via een webbrowser of telefoon

eenvoudig een declaratie invoeren en de (digitale) bon toevoegen. 

Download de brochure  Bekijk het Webinar

4CEE_header_scroll

Eenvoudig jouw declaratiesproces automatiseren

Zoals bijna iedere organisatie heb ook jij waarschijnlijk te maken met declaraties van medewerkers. Het bijhouden, controleren en verwerken hiervan kost vaak veel tijd. Dit kan anders. Maak kennis met onze Expense Management applicatie, Easy Expense.

Tijdbesparing digitale declaratieverwerking

Bespaar tijd

Snel en gemakkelijk indienen van declaraties.

Declaratieverwerking controle

Complete controle

Krijg complete controle door realtime inzicht in de uitgaven.

Tevreden medewerkers Easy Expense Declaratieverwerking

Blije medewerkers

Snelle verwerking leidt tot tevreden medewerkers.

Bekijk het Webinar

Automatiseer uw declaratieverwerking

Herken je dat? Jouw medewerkers hebben te maken met onkosten. Zij voeren hun declaraties in (bijvoorbeeld) Excel in, printen het bestand en voegen vervolgens de bonnetjes toe.

Hierna wordt de declaratie voor goedkeuring voorgelegd aan de daarvoor aangewezen persoon, die het document moet ondertekenen. Eenmaal goedgekeurd, moeten de gegevens door weer een andere medewerker in het financiële systeem worden ingevoerd, waarna uiteindelijk de betaling kan worden gedaan.

Dit kan ook anders. Easy Expense automatiseert het declaratieproces waardoor u tijd, moeite en tot ruim 50% kosten bespaart op het verwerken van de declaraties!

Download de brochure

"Snelheid is het eerste wat opvalt"

Thøre Gericke, IT & Reporting Manager van Pont Europe én Controller bij Pont Packaging vertelt over wat de Expense Management software hen gebracht heeft. "Waar we voorheen een maand achterliepen gaat de verwerking nu binnen een paar dagen. Goedkoper is het ook, want voorheen werden de declaraties per post verstuurd vanuit het buitenland. Nooit meer terug naar de gevouwen en vastgeniete bonnen die daardoor niet te lezen zijn."

Naar de Case Study

Thore Gericke Pont Packaging tevreden klant declaratieverwerking

Expense Management Functionaliteiten

Eenvoudig declaraties indienen via mobiele of desktop applicatie

Vanuit de Easy Expense mobiele app maakt de declarant direct een foto van een bonnetje. De app herkent het bedrag en de datum.

Indienen - 600 breed

Google Maps integratie maakt reiskosten declareren simpel

Reiskostendeclaraties worden eenvoudiger dan ooit met behulp van Google Maps en vooraf ingestelde kilometervergoedingen. 

Kilometervergoeding-600

Match creditcard mutaties met de bijbehorende bonnetjes

Ook creditcard uitgaven kunnen door Easy Expense worden verwerkt. Alle creditcard mutaties worden direct zichtbaar voor de creditcardhouder, die ze vervolgens direct kan voorzien van de benodigde bewijslast door bonnetjes toe te voegen. Een foto maken is voldoende!

Creditcard matching-600

Expense Management software voor iedereen

Of je nou declaraties indient, accordeert of op de financiële afdeling alles verder verwerkt, een tool die uitblinkt in eenvoud, wordt iedereen blij van!

Mobile declaratie app


De declarant

Declaratieverwerking


De manager

Dark_haired_man_phone-600x400


De financiële afdeling

Expense Management software: de voordelen

Wat is expense management eigenlijk?

Expense management is de manier waarop je professioneel alle reiskosten en declaraties binnen jouw organisatie afhandelt en daarmee bewaakt dat het onkostenbeleid nageleefd wordt. 

Expense management helpt organisaties om declaraties sneller te ontvangen én sneller uit te betalen, met tevreden medewerkers als resultaat en minder piekbelasting voor goedkeurders en bij de verdere verwerking op de financiële afdeling. 

Combineer voor nog meer inzicht en controle

Al onze oplossingen draaien op hetzelfde platform. Zie het als verschillende modules die je aan en uit kunt zetten. Het combineren van verschillende modules geeft je meer inzicht en controle over het gehele purchase to pay proces. Zo pak je niet alleen je declaratieverwerking goed aan, maar kun je met dit platform ook aan de slag met factuurverwerking, inkoopmanagement en contractmanagement. En deze oplossingen werken naadloos samen voor een gestroomlijnd purchase to pay proces.

Lees meer over Expense management

Blogs-Artikelen2

Artikelen / Blogs

Lees meer over hoe je kunt besparen op het verwerken van declaraties.

Webinar2

Webinar on demand

Bekijk ons webinar 'Direct grip op jouw onkosten met Expense Management software'.