Word partner van Easy Systems

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die, net als ons, een passie hebben voor software en het efficiënter inrichten van het purchase to pay proces.

 

Aanmelden als partner

Partner worden

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die, net als ons, een passie hebben voor software en het efficiënter inrichten van financiële processen. 

Easy Systems ontwikkelt en verkoopt software voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen. Het ontwikkelen van hoogwaardige en tevens zeer gebruiksvriendelijke software is een vak apart. Een vak waarin Easy Systems in uitblinkt. Wij zijn een belangrijke speler in de midmarket en hebben de ambitie om, zowel nationaal als internationaal, flink te groeien. 

Easy Systems investeert sterk in de doorontwikkeling van haar software en uitbreiding van haar team. Met de hulp van huidige én nieuwe partners kunnen we versterken en groeien. 

Verschillende typen partners

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons partnernetwerk. Partners die van toegevoegde waarde voor ons kunnen zijn, maar waar wij ook van toegevoegde waarde voor kunnen zijn. Wij werken samen met verschillende type partners: 

Value added resellers

Wij zijn altijd op zoek naar partners die onze oplossingen zelfstandig verkopen en implementeren en hun eigen klanten bedienen en ontzorgen. Als wederverkoper ben je verantwoordelijk voor het complete verkooptraject, inclusief de software implementatie en klantsupport. Natuurlijk ondersteunen wij onze partners in dit proces.

Software partners

Ben je als software leverancier, in bijvoorbeeld ERP software, op zoek naar complementaire add-on software om te verkopen? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

Waarom partner worden van Easy Systems?

Als partner van Easy Systems kun je de toegevoegde waarde voor je klanten vergroten door het leveren van eersteklas purchase to pay en e-facturatie oplossingen. Met behulp van onze oplossingen draag je bij aan het efficiënter inrichten van de financiële processen van je klanten. Als partner van Easy Systems krijg je toegang tot leidende P2P en e-facturatie softwareoplossingen als aanvulling op je eigen producten en diensten. 

Ondersteuning vanuit Easy Systems

Als partner heb je binnen Easy Systems contact met onze partner manager. Door deze vaste contactpersoon binnen de organisatie houden we de lijnen kort, waardoor er snel en effectief gecommuniceerd kan worden. Naast je eigen partner manager, kun je tevens profiteren van een nauwe samenwerking met onze marketing afdeling. Vanuit Easy Systems marketing worden verschillende materialen beschikbaar gesteld die je als partner in kan zetten voor het werven van nieuwe klanten. Daarnaast wordt je als partner tevens op onze website genoemd, wat betekent dat je kunt mee profiteren van ons bestaande netwerk aan klanten en alle overige bezoekers van onze website.

Meer weten over partner worden?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om partner te worden van Easy Systems?

Neem dan contact met ons op via +31 318 648 748, info@easysystems.nl of door het partnerformulier in te vullen. We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken! 

Aanmelden als partner