1 min read

Gedigitaliseerd proces = met een gerust hart op vakantie

Featured Image

Die laatste taken zo nét voor de vakantie hebben toch altijd iets speciaals. U checkt voor de laatste keer uw mail, stelt uw afwezigheidsassistent in en verkeert in volledige rust omdat uw processen digitaal zijn ingeregeld. 

Maandafsluitingen, goedkeuringen, handtekeningen, facturen die op tijd betaald worden… u weet dat het allemaal als vanzelf doordraait als u lekker aan de rand van het zwembad of dat idyllische meer zit. Toch?

De misbare menselijke schakel

Een groot voordeel van een gedigitaliseerd proces is immers dat de menselijke schakel, en zijn of haar fysieke aanwezigheid, een stuk minder belangrijk wordt. En dat geldt natuurlijk ook voor locatiegebonden werken: dat gegeven is anno nu al helemaal niet meer relevant. Het wil zeggen dat u met een gerust hart enkele weken afwezig kunt zijn, omdat u óók aan de rand van het zwembad nog even snel een factuur goedkeurt via de bijbehorende app. De tijden waarin u na uw vakantie overspoeld werd door zaken die écht moesten wachten op uw aanwezigheid behoren daarmee definitief tot het verleden.

Geniet maximaal

Tijden veranderen. En slimme ondernemers veranderen continu mee, zodat ze sneller, efficiënter en effectiever kunnen werken. Mocht u zich afvragen of u alle digitale mogelijkheden op dit moment wel volledig benut, neem dan vooral even contact met ons op. We helpen u graag op weg. Bel 0318 648 748 of stuur een bericht naar info@easysystems.nl. Maar geniet u eerst en vooral van uw welverdiende vakantie!

De voordelen van een hoogwaardige koppeling tussen P2P software en je ERP systeem

Een hoogwaardige interface tussen je financiële-/ERP systeem en een purchase to pay oplossing biedt veel meerwaarde...

Zo kan IT Finance ondersteunen bij het automatiseren van P2P processen

IT en Finance; twee afdelingen die steeds meer met elkaar samenwerken. Bij veel organisaties staat Finance niet vooraan...

Behoud als IT de regie en help zo de interne organisatie bij automatisering

Door: Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur Easy Systems en Stiply

De adoptiegraad van digitalisering,...