1 min read

Over eenvoud, gemak en innovatie in uw dagelijkse praktijk

Featured Image

De ontwikkelingen binnen ICT gaan in een razend tempo. Cloudoplossingen. De overheid alleen nog maar wil e-factureren. Het klinkt allemaal prachtig, maar wat leveren die mooie termen u nu daadwerkelijk op?

Binnen Easy Systems worden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden. Waar zinvol en gewenst door onze klanten passen we onze software aan of ontwikkelen we nieuwe software.

Input uit de markt

De Easy Systems productowner vertelt: "Easy Systems verzorgt elke 3 weken een concrete verbetering aan de software die we aanbieden, op die manier houden we de vaart er lekker in met elkaar en worden onze bestaande en nieuwe klanten ook daadwerkelijk in toenemende mate ontzorgd. Onze input halen we uit de markt, want wie kan er beter aangeven wat ze nodig hebben dan onze opdrachtgevers zelf. In onze beleving zijn we daardoor in staat om de best mogelijke customer value te leveren."

Stevige focus

"Ieder jaar stellen we met elkaar een roadmap op met verschillende grote release-momenten. Dit betekent dat we, naast het snelle inspelen op klantvragen uit de markt, ook bezig zijn met grote, meer overall ontwikkelingen binnen onze software.

Een mooi voorbeeld daarvan is Easy Exchange. Hiermee maken we het mogelijk op een gestandaardiseerde manier digitale facturen en zakelijke bestanden uit te wisselen. Easy Exchange maakt onder andere gebruik van de PEPPOL standaard. PEPPOL is een Europese standaard om efficiënt en veilig digitale facturen en zakelijke bestanden uit te wisselen met ontvangers binnen de hele Europese Unie.

Met Easy Exchange bieden we een dienst waarbij de uitwisselingen van onder andere facturen tussen ontvanger en verzender, geheel automatisch verloopt en de klant zich niet meer druk hoeft te maken over het formaat.

Dat zijn interessante ontwikkelingen waar we onze klanten graag in mee laten delen zodat ze met nog minder tijd, minder fouten en vooral meer energie hun dagelijks werk kunnen uitvoeren, en dat is uiteindelijk ook waar we het voor doen: een continue stroom van intelligentie ontwikkelen, zodat onze klanten de meest optimale gebruikerservaring hebben."

Meer weten?

Wilt u meer weten over Easy Exchange of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren!

Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen en contact gezocht met leveranciers. Op dit moment...

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en...

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet alleen voor de buitenwereld, maar we hebben ook intern zoveel...