Cloud oplossing

De laatste jaren vindt er een duidelijke verschuiving plaats naar werken in de cloud. Een bijkomend voordeel voor veel organisaties zijn de lagere IT kosten. Ook onze purchase to pay oplossingen zijn, naast de vertrouwde on-premise mogelijkheid, beschikbaar in de cloud.

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-24

Advies over werken in de cloud

Vraagt u zich af wat werken in de cloud kan betekenen voor uw organisatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Laat u adviseren

Cloud of on-premise?

Steeds meer processen spelen zich af in de cloud. Maar hoe maak je als organisatie de keuze voor een cloud of een on-premise oplossing?

Bepaal voordat u een keuze maakt eerst zelf wat voor uw organisatie belangrijk is. Ga het gesprek eens aan met directie en/of IT over een al dan niet bestaande cloudstrategie en ga van daaruit verder.  Een aantal voordelen van de cloud hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet.  De whitepaper 'Je purchase to pay proces automatiseren in de cloud? dit zijn de voordelen' biedt meer informatie over de voordelen en legt helder uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Vraag aan

"Club Pellikaan heeft bewust gekozen voor een cloud oplossing. Met een zestal clubs door heel Nederland, is het decentraal kunnen beschikken over informatie van groot belang. Dit, gecombineerd met het feit dat Club Pellikaan geen eigen servers heeft, maakt de cloud oplossing van grote meerwaarde."

Etienne Simon, Club Pellikaan 

 

3 belangrijke voordelen voor financiële processen in de cloud

 

  1. Altijd en overal toegang
    Mocht je computer vastlopen of je werkt ineens veel vanuit huis. Met een oplossing in de cloud kun je met een internetverbinding altijd aan de slag en omdat het crossplatform is kun je op een ander apparaat verder waar je gebleven was.

  2. Lagere kosten
    Bij een cloudoplossing zijn de kosten doorgaans lager dan bij on-premise oplossing. Bij een on-premise oplossing moeten bijvoorbeeld servers aangeschaft en onderhouden worden. Hier komen vaak meer verborgen kosten bij kijken dan je denkt. Bij een cloud oplossing kunnen de harde schijven en servers de deur uit, want een internetverbinding volstaat. Daarnaast kunt u bij een cloud oplossing flink besparen op licenties, ondersteunend IT-personeel en overige overheadkosten. Doordat software in de cloud door meerdere partijen gebruikt kan worden, worden de overhead kosten gedeeld en zijn de totale kosten per gebruiker dus een stuk lager.

  3. Sneller starten
    Met een cloudoplossing ben je minder afhankelijk van je interne IT-afdeling, de leverancier kan deze oplossing op afstand inrichten en onderhouden. Binnen enkele werkdagen kan vaak al gestart worden met het gebruiken van de web scanapplicatie en de module voor geautomatiseerde factuurverwerking, inclusief het ontvangen van digitale facturen.

Wil je graag meer weten over de voordelen van purchase to pay processen in de cloud? Download dan de whitepaper.

Advies over werken in de cloud

Wilt u meer weten over werken in de cloud? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs.