Factuurverwerking
in combinatie met Isah


We hebben een verregaande samenwerking met Isah die al jaren teruggaat. Niet alleen hebben wij een gecertificeerde interface met Isah, maar wij zijn ook Product Partner. 
Van alle integraties die we gerealiseerd hebben, werken de meesten van onze klanten met Isah. We organiseren er zelfs aparte evenementen voor!

Leuk feitje Isah gebruikt onze software zelf ook!

Adviesgesprek aanvragen

Herkent u één van de onderstaande situaties?

U ontvangt steeds vaker pdf facturen via e-mail. Deze moet u vervolgens echter printen, stempelen, coderen en fysiek verspreiden in de organisatie voor controle en goedkeuring. Gek genoeg vindt de factuur zijn weg niet terug naar de administratie. Uw leverancier belt u met de vraag waarom zijn factuur nog niet betaald is. Aangezien u niet weet wat de status is van de factuur, moet u weer op zoek naar waar de factuur zich in de organisatie bevindt… 

 

 

Product Partner

ISAH

Meer weten

U bent veel tijd kwijt met het handmatig matchen van inkooporders en ontvangsten in Isah met de inkomende facturen. U gaat op zoek naar de ontvangsten, welke uiteindelijk nog niet geregistreerd blijken te zijn in Isah. U kunt nu niet verder en moet de volgende dag opnieuw controleren of de ontvangsten inmiddels geregistreerd zijn…

U bent regelmatig tijd kwijt met het archiveren van alle facturen in de juiste mappen. Alleen maar om tijdens de accountantscontrole weer alle mappen in het archief door te moeten spitten op zoek naar de juiste factuur…

 

Factuurverwerking in combinatie met Isah

Zoals u waarschijnlijk wel kunt beamen, verloopt het traditionele proces voor het verwerken van facturen vaak tijdrovend en gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter.

Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij u een passende oplossing voor het geautomatiseerd verwerken van uw inkomende facturen. Of ze nu op papier, digitaal als pdf of elektronisch als XML factuur binnenkomen.

 • Wij hebben inmiddels al 100 Isah klanten mogen helpen met hun factuurverwerking
 • Wij beschikken over een gecertificeerde Isah interface
 • De Easy Invoice-Isah interface ondersteunt alle versies van Isah

Als kers op de taart en bevestiging van de kwaliteit van de software én de interface, werkt Isah zelf ook met Easy Invoice.

Meer weten? Download hier onze brochure of bekijk ons webinar on demand.

Download de brochure   Download webinar

Een greep uit onze Isah klanten

Rotodyne Lentink Aeronamic DM Vacuum Hembrug Bercomex HITEC Lagersmit

Standaard interface met Isah

We hebben een verregaande samenwerking met Isah die al jaren teruggaat. Niet alleen hebben wij een gecertificeerde interface met Isah, maar wij zijn ook Product Partner.

Van alle integraties die we gerealiseerd hebben, werken de meesten van onze klanten met Isah. We organiseren er zelfs aparte evenementen voor!

Leuk feitje Isah gebruikt onze software zelf ook!

Binnen de (maak)industrie wordt veel gebruik gemaakt van Isah als ERP-pakket in combinatie met een financieel pakket zoals AccountView, UNIT4, Exact en Isah Finance.

Easy Systems is officieel product partner van Isah en heeft met ondersteuning van Isah een interface ontwikkeld die zorg draagt voor een goede uitwisseling van gegevens tussen Isah en Easy Invoice. Dit zorgt er voor dat onder andere leveranciersgegevens, inkooporders en ontvangsten automatisch opgehaald worden naar Easy Invoice en de boeking verwerkt wordt binnen Isah.

Onze standaard en bewezen interface is essentieel om technische problemen voor u als gebruiker te voorkomen en het gemak waarmee facturen verwerkt worden te verhogen.

Indien u maatwerk binnen Isah heeft, is dit geen belemmering. We zullen er in het project alleen rekening mee moeten houden. De oplossingen van Easy Systems zijn flexibel en op klantwens te configureren.

Centraal in onze oplossing voor de maakindustrie staat het automatisch matchen van orders en ontvangsten met de inkomende facturen. Hierbij zijn de kenmerken en voordelen die de workflow applicatie biedt vaak doorslaggevend:

 • Facturen die gelijk zijn aan de order en ontvangst worden direct door de software afgehandeld.
 • Automatische re-matching bij uitblijven van ontvangsten.
 • Kostenfacturen kunnen ook op een productieorder en verkooporder in Isah geboekt worden.
 • Inkoopfacturen welke (buiten tolerantie) afwijken na de matching, kunnen automatisch doorgestuurd worden naar de betreffende inkoper binnen Isah.

Bij het matchen van facturen wordt tevens rekening gehouden met inkooporders en ontvangsten en de bijbehorende aantallen, prijzen, eenheden, etc. Deze worden gebruikt om de geboekte inkoopfacturen zoveel mogelijk automatisch te matchen.

Alle facturen die niet matchen en facturen zonder ordernummer worden bij de verantwoordelijke persoon in circulatie gebracht voor controle en/of autorisatie. Dit kan vanachter uw pc, maar ook met behulp van uw smartphone.

Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan: Vrijblijvend Adviesgesprek

Contactgegevens 


Dirk Rijnders
Sales Executive / Isah adviseur

E: drijnders@easysystems.nl
T: 06 452 314 33

Polaroid Dirk

 

De voordelen van Easy Invoice

 • Beperkte investeringskosten (goede prijs-kwaliteitverhouding);
 • Af te stemmen op uw bedrijfsprocessen (parameters en configuratie);
 • Stambestanden centraal op 1 plek (binnen financieel pakket);
 • Goedkeuring op factuur of regelniveau (incl. eventuele autorisaties);
 • Factuur raakt nooit meer zoek (transparantie);
 • Automatische procesbewaking (reminders etc.);
 • Persoonlijk digitaal archief;
 • Goedkeuren van facturen met de Easy Invoice Mobile App;
 • Automatische Ordermatching van de goederenfacturen.

Gerelateerde Content