1 min read

Nominatie Business Event Ede

Maandagavond 12 oktober werden tijdens het Business Event Ede de winnaars van Onderneming van het jaar bekend gemaakt. Er waren 9 bedrijven in 3 verschillende categorieën genomineerd: Jonge Ondeneming, MKB en Detailhandel en Grootzakelijk. De presentatie was in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman, onder muzikale begeleiding van Jan Vayne. Dit resulteerde in een spetterende presentatie waarbij iedere winnaar persoonlijk toegezongen werd in een ter plekke verzonnen lied.

Easy Systems in de top 3

Uit de vele inzendingen heeft de voordrachtscommissie 70 á 80 bedrijven geselecteerd waaruit de jury vervolgens de 3 beste bedrijven heeft gekozen. Easy Systems was een van drie  genomineerden in de categorie Grootzakelijk. Ondanks dat we niet als eerste zijn geëindigd, is een nominatie in de top 3 van de beste bedrijven in Ede zeker iets om trots op te zijn! Graag feliciteren wij de winnaars Zwemzeker (jonge onderneming), People behind the mirror en Vika met hun overwinning!

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement,...

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet...

Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...