2 min read

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Featured Image

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar je veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat je kunt focussen op wat er écht toe doet? 

De kracht van zelfstandig en samen

Als softwareontwikkelaar zetten wij ons al jaren in op het automatiseren en optimaliseren van purchase to pay processen. In die jaren hebben wij ook gezien dat er vele aanverwante processen zijn waar organisaties nog veel tijd aan kwijt zijn. Juist die processen zoveel mogelijk automatiseren: dát is onze ambitie. Organisaties helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Dat doen wij niet alleen, samen met ICreative, Diesis, Coforce en Stiply vormen wij 4CEE. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gebundelde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen

De kracht van zelfstandig en samen heeft één van onze klanten al ervaren. Het factuurverwerkingsproces hadden zij nog op papier en dat was een tijdrovend proces. Met de zelfontwikkelde oplossing van Easy Systems hebben ze dit geautomatiseerd waarbij een integratie is gerealiseerd met Unit4.

Deze klant zocht verdere ontlasting op de financiële afdeling en zo kwam ons zusterbedrijf Diesis in beeld, gespecialiseerd in consultancy en beheer van Unit4 omgevingen. De volgende stap van deze klant was een uitbreiding met contractmanagement. Op zichzelf een hele mooie geïntegreerde oplossing omdat je bijvoorbeeld facturen kunt matchen aan contracten. Maar helemaal digitaal verliep dit proces nog niet. De klant moest nog altijd contracten uitprinten, met pen ondertekenen, om ze vervolgens weer te scannen en op te slaan. De digitale ondertekenoplossing van Stiply, die naadloos te integreren is in onze oplossingen, kwam hier goed van pas. 

Blijven innoveren

De stappen die deze organisatie inmiddels had gezet, inspireerden om de automatisering een nog verdere impuls te geven. Blijven innoveren was het idee en die impuls was de aanleiding om in gesprek te gaan met Coforce, nóg een lid van onze groep en gespecialiseerd in software robots. Verschillende repeterende processen werden aangepakt met robots om werkdruk en routinewerk te verminderen. Zoals het automatiseren van de onboarding van nieuwe medewerkers of het afhandelen van kredietaanvragen. 

One-stop-shopgif-300x350

Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering, waarbij het bedrijf wordt bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht. Maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op 4CEE.com