1 min read

Easy Systems grootste groeier op het gebied van P2P oplossingen


Wederom sterke toename aantal projecten, ondanks lichte afname totale markt

Easy Systems is het snelst groeiende bedrijf op de Nederlandse markt van Invoice Processing en Purchase-to-Pay oplossingen. Dit blijkt uit het gepresenteerde onderzoeksrapport van het onafhankelijke onderzoeksbureau Strategy & Partners naar de marktontwikkeling in het algemeen en de ontwikkelingen per deelsegment.

Continue groei

De groei van 38% in het afgelopen jaar volgt op een gedeelde derde positie met zusterorganisatie ICreative in 2012. Met deze nieuwe top notering neemt Easy Systems inmiddels een leidende rol in markt met haar complete P2P-oplossing en is het de snelst groeiende organisatie onder de top 13 onderzochte leveranciers. Deze continue groei is volgens Erik van Doorn te danken aan de focus op gebruiksvriendelijkheid en het kunnen inspelen op de vraag uit de markt; waarbij o.a. de recent gelanceerde Mobile App tot de verbeelding spreekt. Daarnaast blijft het aantal referenties dat tevreden is over de oplossing een doorslaggevende rol spelen, want “Succes maakt succes”, aldus Erik van Doorn (Directeur).

Toekomst

De groei afgelopen jaar bevestigd de kracht van ons bedrijf als gespecialiseerde P2P leverancier en biedt een stevig fundament voor de toekomst. “Het feit dat er sprake was van een lichte afname van de groei van het aantal projecten in de markt, geven deze resultaten extra glans en biedt ons vertrouwen in de toekomst”, aldus Erik van Doorn. Neem voor meer informatie contact met ons op.