1 min read

Easy Systems is een FD Gazelle 2015!

Zoals ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad ook dit jaar weer de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De FD Gazellen staan dit jaar in het teken van 'Ondernemershelden'. Als je de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebt gerealiseerd, win je een FD Gazellen Award. Met trots mag Easy Systems zich, voor het tweede jaar op rij, tot de winnaars rekenen! De FD Gazellen zijn bedoeld om jonge, snelgroeiende bedrijven in de spotlight te zetten en te onderscheiden voor hun prestaties.

Vorig jaar wonnen we voor het eerst een FD Gazelle en dit jaar horen we wederom bij de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Als medewerkers van Easy Systems zijn wij er natuurlijk al lang van overtuigd dat we een mooi en gezond bedrijf hebben, maar het winnen van een FD Gazelle - 2 jaar op rij - is natuurlijk wel een hele mooie bevestiging dat het goed gaat met ons bedrijf. We zijn dan ook apetrots om dit te kunnen melden!

Ons geheim...

Het winnen van een FD Gazelle komt niet zomaar uit de lucht vallen. Als deelnemer moet je voldoen aan diverse strenge criteria die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en snel groeit. Een flinke en stabiele jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20%, financiële gezondheid, positief nettoresultaat etc. Wat is ons geheim? Dagelijks zetten wij ons in om met onze software het werk van onze klanten makkelijker te maken.

Iedere dag wordt er met veel plezier gewerkt aan steeds gebruiksvriendelijker en efficiëntere software die bedrijven helpt hun processen zo optimaal mogelijk in te richten. Dit leidt tot een gestage klantengroei en een brede klanten basis. Zonder onze klanten zouden we dit dan ook  niet bereikt kunnen hebben. Een welgemeend dankjewel is hier dan ook wel op zijn plaats! Op dinsdag 17 november 2015 is de feestelijke uitreiking voor regio Gelderland en Overijssel, in Apeldoorn. Easy Systems zal uiteraard van de partij zijn!