1 min read

ISO 9001 en 27001 certificering voor Easy Systems

Featured Image

Ede, 18 april 2017 – Easy Systems uit Ede is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. De software ontwikkelaar toont hiermee aan dat het bedrijf de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde heeft en dat continue verbetering ingebed is in de organisatie.

Jan Willem ter Steege, directeur van Easy Systems: "Organisaties die ons al wat langer kennen, weten wellicht wel dat onze slogan ‘Continue ontwikkeling van intelligentie’ is. Waarmee we eigenlijk al jaren zeggen dat wij het belangrijk vinden om onszelf te ontwikkelen. Dit zit echt in ons DNA, elke dag vragen wij ons af hoe het beter kan, voor onze klant, onze software en onze medewerkers. De ISO certificering is voor ons dan ook een logische stap. Het is geen papiertje wat je eenmalig ontvangt omdat het nú op orde is, maar omdat je processen zo zijn ingericht dat je ook continu werkt aan de toekomst en rekening houdt met kwaliteit- en veiligheidseisen van morgen."

Jan Willem vervolgt: "Voor ons is veiligheid altijd een belangrijk speerpunt geweest. Wij zijn hier continu mee bezig, het is niet iets wat je afrondt. Je kunt het zien als een ‘ratrace’, elke dag worden nieuwe manieren gevonden om ongeoorloofd toegang te krijgen tot afgeschermde gegevens en elke dag zijn wij bezig om bij te blijven. Het is een spel wat nooit uitgespeeld is. Deze certificaten zijn een mooie bevestiging dat onze slogan niet uit de lucht gegrepen is."

easy systems behaald iso 9001 en 27001 en is daar super trots op
 
Dit zijn ze: onze behaalde ISO certificaten. Wij zijn trots!