1 min read

Easy Systems krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Featured Image

Ede, 30 september 2021 – Easy Systems kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering volgt op de herpositionering die de moedermaatschappij ondergaat. "Die verandering is noodzakelijk, als organisatie moet je meebewegen met de markt. Natuurlijk is een nieuw logo of huisstijl op zichzelf geen doel, hier zit een verhaal achter, een visie voor de toekomst en dat is het belangrijkste aspect", zegt Jan Willem ter Steege, CEO van Easy Systems.  

Sinds de oprichting in 2006 heeft Easy Systems nagenoeg dezelfde uitstraling met het kenmerkende oranje. In de tussenliggende periode is er veel veranderd. Innovestit Group, waar Easy Systems onderdeel van is, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel autonoom als door overnames.

Maar niet alleen de omvang van het bedrijf is veranderd; de hele markt is ingrijpend veranderd. Jan Willem ter Steege: "Wil je als organisatie ertoe blijven doen, dan moet je inspelen op veranderingen in de markt. Wij zien dat er steeds meer administratieve last is, steeds meer wet- en regelgeving waaraan je moet voldoen. Niet alleen Easy Systems biedt slimme oplossingen die deze administratieve last terugdringt, álle bv’s binnen de groep bieden oplossingen op het vlak van administratieve handelingen en we merken dat we elkaar meer en meer inschakelen voor onze klanten." 

Als groeiende organisatie vormt Innovestit Group intussen een one-stop-shop voor klanten. Dat heeft tot gevolg dat de individuele labels die onder de Innovestit Group hangen, steeds meer en vaker met elkaar samenwerken. 

Het wordt tijd om als groep meer eenheid uit te stralen. Daarom gaat Innovestit Group binnenkort verder onder een nieuwe, meer passende naam en wordt de visuele merkidentiteit van Easy Systems en zusterbedrijven hierop aangepast. "De eenheid die wij al jaren zélf ervaren wordt hiermee ook voor de buitenwereld duidelijk", aldus Jan Willem.

En wat dit precies voor onze klanten betekent? Dat vertellen we u binnenkort. Stay tuned!

  

Kwaliteit en veiligheid voorop: Easy Systems opnieuw ISO-gecertificeerd

Kwaliteit en veiligheid voorop: Easy Systems opnieuw ISO-gecertificeerd

Easy Systems heeft voor de komende drie jaar opnieuw de drievoudige ISO-certificering behaald: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017. Deze certificeringen...

Lees verder
Zero-day lek

Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

Lees verder
De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen,...

Lees verder