1 min read

Easy Systems krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Featured Image

Ede, 30 september 2021 – Easy Systems kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering volgt op de herpositionering die de moedermaatschappij ondergaat. "Die verandering is noodzakelijk, als organisatie moet je meebewegen met de markt. Natuurlijk is een nieuw logo of huisstijl op zichzelf geen doel, hier zit een verhaal achter, een visie voor de toekomst en dat is het belangrijkste aspect", zegt Jan Willem ter Steege, CEO van Easy Systems.  

Sinds de oprichting in 2006 heeft Easy Systems nagenoeg dezelfde uitstraling met het kenmerkende oranje. In de tussenliggende periode is er veel veranderd. Innovestit Group, waar Easy Systems onderdeel van is, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel autonoom als door overnames.

Maar niet alleen de omvang van het bedrijf is veranderd; de hele markt is ingrijpend veranderd. Jan Willem ter Steege: "Wil je als organisatie ertoe blijven doen, dan moet je inspelen op veranderingen in de markt. Wij zien dat er steeds meer administratieve last is, steeds meer wet- en regelgeving waaraan je moet voldoen. Niet alleen Easy Systems biedt slimme oplossingen die deze administratieve last terugdringt, álle bv’s binnen de groep bieden oplossingen op het vlak van administratieve handelingen en we merken dat we elkaar meer en meer inschakelen voor onze klanten." 

Als groeiende organisatie vormt Innovestit Group intussen een one-stop-shop voor klanten. Dat heeft tot gevolg dat de individuele labels die onder de Innovestit Group hangen, steeds meer en vaker met elkaar samenwerken. 

Het wordt tijd om als groep meer eenheid uit te stralen. Daarom gaat Innovestit Group binnenkort verder onder een nieuwe, meer passende naam en wordt de visuele merkidentiteit van Easy Systems en zusterbedrijven hierop aangepast. "De eenheid die wij al jaren zélf ervaren wordt hiermee ook voor de buitenwereld duidelijk", aldus Jan Willem.

En wat dit precies voor onze klanten betekent? Dat vertellen we u binnenkort. Stay tuned!

ES_krijgt binnenkort een nieuwe huisstijl (1)  

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...