1 min read

Easy Systems op Factuurcongres 2016

Op 14 april 2016 gaat het Factuurcongres van start. Het congres is bedoeld voor financiële zakelijke eindgebruikers die informatie zoeken omtrent onderwerpen als regeldruk, standaardisatie en efficiënte factuurverwerking. Verschillende organisaties, waaronder Easy Systems, zullen op deze dag een afwisselend programma neerzetten met interessante sprekers, break-out sessies en de mogelijkheid tot 1-op-1 gesprekken met de deelnemende organisaties.

Gerobotiseerd facturen verwerken

Expert Hans van der Kolk van Easy Systems verzorgt de break-out sessie 'Gerobotiseerd facturen verwerken'. Robotisering is vandaag de dag een veelbesproken onderwerp. Een actueel onderwerp binnen bijvoorbeeld productie, maar ook op de financiële afdeling. Bedrijven zoeken naar een steeds hogere mate van efficiency in hun bedrijfsprocessen. Hoe kan er meer werk verzet worden in minder tijd? Dit vraagt om verregaande automatisering en robotisering. Lopen er straks dan robots op de financiële afdeling? Nee, dat niet. Wat dan wel? Bent u aanwezig tijdens het Factuurcongres, sluit dan aan bij onze sessie over de ontwikkeling van de inkoopfactuur en het touchless process. Wij vertellen u graag meer.

Openingskeynote Ministerie van Economische Zaken

De afgelopen jaren is er in Nederland steeds meer aandacht voor e-factureren gekomen. Barrières zijn weggenomen en steeds meer organisaties besluiten nu om over te gaan. Vanaf 2016 zal dit proces naar verwachting in een stroomversnelling komen. Gé Linssen is werkzaam als plaatsvervangend directeur Regeldruk en ICT beleid op het Ministerie van Economische Zaken en is onder andere verantwoordelijk voor het beleid van de digitale overheid. Tijdens deze keynote bespreekt hij de wijze waarop de overheid, samen met branche- en koepelorganisaties uit het bedrijfsleven, e-factureren een extra impuls wil geven.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor dit congres, kan dat via de website www.factuurcongres.nl of klik op onderstaande button. Update: dit congres heeft reeds plaatsgevonden, u kunt zich niet meer aanmelden.