1 min read

Easy Systems partner van Dynamics user group

Easy Systems is recent partner geworden van de Dynamics user group, een gebruikersvereniging voor gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM. Gedurende het hele jaar organiseren zij, in samenwerking met hun partners, kennissessies, product trainingen, workshops en diverse andere informatieve bijeenkomsten.

Eerste doelstelling van dergelijke bijeenkomsten is natuurlijk het overdragen van kennis. In het geval van Easy Systems kan deze kennisoverdracht plaatsvinden op het gebied van digitale factuurverwerking of de specifieke toepassing van een van onze producten. Het delen van kennis en ervaring met medegebruikers van Dynamics neemt ook een heel belangrijke plaats op de agenda in.

Zowel de Dynamics user group als Easy Systems zien de meerwaarde in gedeelde kennis en gezamenlijke kracht. Bent u geïnteresseerd in lid worden van de Dynamics user group, kijk dan even op hun website. Hier kunt u terugvinden wat voor u als gebruiker de toegevoegde waarde van de Dynamics user group kan zijn.

2 min read

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement,...

1 min read

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet...

1 min read

Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...