1 min read

Easy Systems verwelkomt nieuwe partner Quartess

nieuwe_partner_quartess_700x393

Vlnr: Jan Muller directeur Quartess, Paul van der Lee partnermanager en Jan Willem ter Steege directeur Easy Systems

Quartess, een IT onderneming met focus op de MKB maakindustrie, is partner geworden van Easy Systems. Quartess verzorgt onder andere Infor ERP implementaties. Als partner van Easy Systems kan Quartess hun klanten nu ook de leidende purchase to pay oplossingen van Easy Systems bieden als aanvulling op hun eigen producten en diensten. Hiermee kan Quartess de financiële processen van hun klanten nog efficiënter inrichten. Easy Systems is blij met het nieuwe partnerschap en verwelkomt Quartess van harte. Jan Muller, directeur Quartess:

Uitgebreid onderzoek naar de oplossingen op de markt heeft ons bij Easy Systems doen uitkomen. De software vormt een uitstekende aanvulling op onze Infor Visual ERP applicatie en voorziet in een duidelijke behoefte in de MKB maakindustrie, waar administratieve processen in steeds verdergaande mate worden geautomatiseerd.

Quartess heeft klanten in binnen- en buitenland en ziet in de oplossingen van Easy Systems een mooie aanvulling op hun portfolio. Quartess wordt door Easy Systems opgeleid om vervolgens zelf de oplossingen van Easy Systems te verkopen, implementeren en te onderhouden bij haar klanten. Paul van der Lee, partnermanager Easy Systems:

Wij zijn trots op de samenwerking met Quartess. Op het gebied van purchase to pay oplossingen ziet Quartess ons als preferred partner en dat is een mooi compliment. Wij gaan - net als met onze andere partners - voor de langetermijnrelatie.

Ook partner worden met Easy Systems? Neem contact op