1 min read

Easy Systems voor tweede jaar op rij in Top 250 Groeibedrijven

TOP-250_groeibedrijf

Trots zijn wij op het feit dat wij voor het tweede jaar op rij genoteerd staan in de Top 250 Groeibedrijven! Tijdens de vierde editie van het nlgroeit jaarevent in Ahoy Rotterdam werd de lijst gepresenteerd.  Een mooie waardering waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

De Top 250 Groeibedrijven 2020 is een overzicht van snelgroeiende bedrijven (scale-ups)  die in drie opeenvolgende jaren in de periode 2016-2019 een gemiddelde groei hebben gerealiseerd van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship onderzoekt en monitort ( in samenwerking met Rotterdam School of Management en Erasmus University) snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks presenteren zij de resultaten van hun onderzoek/monitor.

Uitreiking Gouden Groeier

Takeaway.com ontving uit handen van Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische zaken, de Gouden Groeier voor het feit dat zij de snelstgroeiende onderneming zijn gemeten over de periode 2016-2019. Het was de tweede keer dat zij deze award toegekend kregen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de Top 250 Groeibedrijven en/of het onderzoek op de site van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Daar zijn ook de onderzoeksresultaten te vinden.

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...