1 min read

Easy Systems wederom snelste groeier in Invoice Processing / Purchase to Pay markt

Onafhankelijk onderzoeksbureau Strategy Partners heeft, net als voorgaande jaren, een marktonderzoek gedaan op het gebied van invoice processing en purchase to pay software. Het onderzoeksbureau analyseerde hiervoor dertien van de belangrijkste softwareleveranciers en implementatiepartijen. Uit het onderzoek blijkt dat Easy Systems (wederom) de snelste groeier is en nu, samen met zusterorganisatie ICreative, tevens de sterkste marktpositie inneemt.

Top positie voor Easy Systems

In het onderzoek van Strategy Partners zijn dertien verschillende partijen geanalyseerd, waaronder Easy Systems. Uit het onderzoek blijkt dat wij, voor het derde jaar op rij, de grootste groeier zijn in de Invoice Processing / Purchase to Pay markt. Zowel voor wat betreft de groei van het aantal projecten (+42%) als het aantal installaties (+42%) nemen wij een leidende positie in. Wat betreft de marktverdeling in omzet staan we, samen met ons zusterbedrijf ICreative, ook met stip op nummer 1. Met een aandeel van 16,8% blijven we de nummer 2 (13,4%) ruim voor.

Recept voor succes

Bij de ontwikkeling van onze web-based Purchase to Pay oplossingen ligt de focus op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door te werken met in-house software ontwikkelaars kunnen wij snel reageren op de wensen vanuit de markt. Een recept voor succes gezien de resultaten. Nu voor het derde jaar op rij door Strategy Partners genoemd als snelste groeier in de markt van Invoice Processing en Purchase to Pay oplossingen en tevens winnaar van een FD Gazelle Award in 2014. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Al met al zeer positieve resultaten waar we met recht trots op kunnen zijn!