1 min read

Wij trekken binnenkort een nieuw jasje aan... Waarom eigenlijk?

Featured Image

Ede, 7 oktober 2021 – Binnenkort krijgen wij een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe look en feel met de hele wereld te delen, zo enthousiast zijn we. Maar we horen het u haast denken ‘dat is leuk voor jullie, maar wat heb ik daar aan?’.  

Dat nieuwe jasje op zichzelf? Vrij weinig. Maar de reden van dat nieuwe jasje des te meer. Die volgt namelijk uit onze visie voor de toekomst. Wij voorzien dat door toenemende wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordingsplicht het belangrijk is dat bedrijven systematisch en transparant handelen. Door deze ontwikkeling moeten bedrijven steeds meer registreren wat de administratieve last significant doet toenemen. Een last waar niemand veel tijd aan kwijt wil zijn.  

Deze administratieve last valt met softwareoplossingen terug te dringen. Bijvoorbeeld met oplossingen zoals Easy Systems biedt. Wat u misschien nog niet wist is dat Easy Systems onderdeel uitmaakt van een groep bedrijven die allemaal oplossingen bieden voor het automatiseren van financieel administratieve processen. Door onze krachten te bundelen kunnen wij voor onze (potentiële) klanten de groeiende administratieve last effectiever terugdringen. 

Als klant profiteert u van de beste specifieke oplossingen van elke organisatie in onze groep én van onze gecombineerde expertise. Van het complete portfolio, met alle voordelen van een specialist én een solide groep. De kracht van zelfstandig en samen en nu allen ook herkenbaar als onderdeel van dezelfde groep.  

Binnenkort een sneak preview van de nieuwe huisstijl. Stay tuned!