1 min read

Event: Marktontmoeting e-factureren 2018 door PIANOo

Op 12 september 2018 organiseert PIANOo het E-facturatie evenement Marktontmoeting en Pannenbier. Een ontmoeting tussen aanbieders van e-facturatieoplossingen en aanbestedingsplichtige organisaties.

Decentrale overheden en aanbestedingsplichtige organisaties kunnen zich (kosteloos) laten informeren over het aanbod van e-facturatie producten en diensten. Tijdens deze middag kunnen deelnemers een informatiemarkt bezoeken en deelnemen aan vier presentatierondes. Easy Systems is als aanbieder aanwezig en verzorgt ook een presentatie.

De marktontmoeting e-facturatie is interessant voor iedereen die al bekend is met het onderwerp e-factureren en nu een stap wil maken naar concrete implementatie hiervan en daarvoor op zoek is naar een dienstverlener. PIANOo gaat er met de opzet van het programma vanuit dat deelnemers over voldoende (basis)kennis op het gebied van e-factureren beschikken.

Voor wie

Informatiemanagers, projectleiders en medewerkers van ICT-, Inkoop- en Financiële afdeling (in principe iedereen die op zoek is naar concrete e-facturatie voorzieningen) met (basis)kennis op het gebied van e-factureren.

Wanneer

12 september 2018 van 11:45 uur tot 15:30 (vanaf 15:30 start het programmaonderdeel Pannenbier).

Waar

Het RVO-gebouw, Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van PIANOo leest u meer informatie over dit evenement en kunt u zich ook aanmelden.