1 min read

Kwaliteit en veiligheid voorop: Easy Systems opnieuw ISO-gecertificeerd

Featured Image

Easy Systems heeft voor de komende drie jaar opnieuw de drievoudige ISO-certificering behaald: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017. Deze certificeringen tonen aan dat Easy Systems zich inzet voor het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van de klant en de veiligheidsnormen van de industrie.

De certificering is een erkenning van onze toewijding om een kwalitatieve, veilige en betrouwbare purchase to pay oplossing te bieden.

Wat betekenen de ISO-certificeringen?

De ISO 9001-certificering toont aan dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt onze klanten de zekerheid dat wij tijdig en efficiënt kunnen leveren. We streven er voortdurend naar onze processen, procedures en producten te verbeteren en passen ons continu aan aan de laatste wensen en behoeften.

ISO 27001 en ISO 27017 vormen samen een uitgebreide reeks normen die de veiligheid, privacy en integriteit van klantgegevens in onze systemen bevorderen. Deze certificeringen tonen aan dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben en dat de gegevens van onze klanten uitstekend beschermd zijn.

Audit door TÜV

De onafhankelijke auditors van TÜV deden uitgebreid onderzoek om te oordelen of wij voldoen aan de strenge eisen van de drie ISO-normeringen. We zijn erg blij dat zij ons harde werk op het gebied van kwaliteit en veiligheid erkennen. Ook de komende drie jaar blijven we daardoor ISO-gecertificeerd.