1 min read

Meer grip op inkomende facturen dankzij intensievere samenwerking Easy Systems en SRC System Integrators

Featured Image

“In projecten voor inkomende factuurverwerking worden EDI-facturen vaak buiten scope gelaten, omdat deze direct in het ERP-systeem van de klant terechtkomen voor verdere verwerking. Dit is een gemiste kans, blijkt in de praktijk”, vertelt Dirk Rijnders, Partner Manager bij Easy Systems. Uit gesprekken die Easy Systems met klanten voert, blijkt dat het meerwaarde biedt als EDI-facturen op dezelfde manier worden verwerkt als XML/UBL en PDF-facturen.

 

Eenduidige factuurverwerking dankzij end-to-end-oplossing

Het is belangrijk dat EDI-facturen hetzelfde factuurverwerkingsproces doorlopen als andere facturen. Bij het ontvangen van EDI-facturen worden namelijk nog correcties doorgevoerd en deze moeten ook op de juiste manier verwerkt worden. Zo niet, dan resulteert dat in minder grip, dan is er geen goedkeuringsflow voor de doorgevoerde correctie, en is er geen audit trail. 

Kortom; alle facturen, van PDF en XML tot EDI, moeten op een eenduidige manier worden verwerkt. Daarom trekken Easy Systems en SRC System Integrators de banden van hun samenwerking aan. Samen voorzien zij hun klanten van een end-to-end oplossing voor eenduidige factuurverwerking. 

Meer weten? Kijk het webinar nú terug!

Easy Systems en SRC System Integrators hebben een gezamenlijk webinar georganiseerd. Tijdens deze online bijeenkomst worden onder andere de voordelen van onze samenwerking toe gelicht.

Ontdek hoe je met Easy Systems jouw purchase-to-pay-administratie kan automatiseren, jouw EDI-facturatie naadloos integreert met onze software én hoe je een vlotte start maakt met Peppol! 

VRAAG HET WEBINAR AAN

 

Over SRC

SRC System Integrators is leverancier van EDI- en PIM-oplossingen voor de Europese B2B-markt, gericht op de detailhandel, de voedingsindustrie, de doe-het-zelfsector en de gezondheidszorg in Europa. Vanuit ons hoofdkantoor in Hoorn ontwikkelen, implementeren en onderhouden wij een volledig pakket aan oplossingen gericht op data excellence.

SRC, opgericht in 1987, heeft een lange en rijke geschiedenis. Oorspronkelijk met een focus op IT en EDI-diensten. Later breidden onze diensten zich uit en is onze expertise verder gegroeid. We waren er al bij in de tijd van de floppy drives en zijn mee geëvolueerd met de IT-wereld door in 2012 ook onze eerste eigen SaaS-oplossing in de cloud te lanceren. We blijven steeds nieuwe IT-oplossingen ontwikkelen om onze klanten efficiëntieslagen te laten maken. Ons EDI-aanbod stelt fabrikanten, groothandels en detailhandelaren in staat om hun zakelijke communicatie tussen handelspartners te versnellen vanwege de machine-naar-machine-integratie, waardoor de foutenmarge wordt verkleind en onze klanten kostbare tijd en geld besparen.