1 min read

Succesvolle samenwerking met Korade

Featured Image

We hebben weer een mooie samenwerking met een partner kunnen realiseren. Korade is een organisatie die bedrijfsprocessen automatiseert met ERP pakketten als Infor LN / Baan IV. Hapam is een klant van Korade en gebruikt al jaren Infor LN als ERP. Deze organisatie is producent van hoogspanningsscheiders en aardschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations. Hapam heeft door de jaren heen meer dan 120.000 scheiders geleverd in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Easy Invoice in combinatie met Infor LN

In samenwerking met Korade en Easy Systems heeft Hapam Easy Invoice geïmplementeerd. Na de implementatie van Easy Invoice bij Hapam worden de inkoopfacturen automatisch gematcht, verwerkt met een workflow en goedgekeurd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de foutkansen zijn geminimaliseerd, de controle gemakkelijk uitgevoerd kan worden en de juistheid van verwerkte gegevens naar bijna 100% heeft gebracht.

De oplossing Easy Invoice kan moeiteloos integreren met Infor of Baan ERP applicaties. Waarbij de data vanuit uw ERP altijd leidend is. Samen met Korade is de naadloze integratie met Infor en Easy Invoice ontwikkeld.

Over Korade

Naast het leveren van het ERP pakket Infor LN / Baan IV, biedt Korade dienstverlening aan als het gaat om deze ERP pakketten. Denk hierbij aan upgrades naar nieuwe versies, ook kunt u het beheer van uw ERP pakket uitbesteden aan Korade. Daarnaast heeft Korade oplossingen om het werk in het magazijn te automatiseren en verschillende rapportages en analyses te ontwikkelen. Meer informatie over Korade?

Korade logo