InnovestIT Group

 

 

Easy Systems is onderdeel van de InnovestIT Group. Alle ondernemingen binnen de InnovestIT Group bieden producten en diensten die een toegevoegde waarde leveren aan het gehele transactionele en administratieve proces. Van inkoopbudget tot inkooporder, van factuurverwerking tot betaling en alle tussenliggende handelingen. De dienstverlening en software oplossingen richten zich op Purchase-to-Pay (P2P), Order-to-Cash (O2C) en Robotic Process Automation (RPA) en alle aanverwante bedrijfsprocessen, financiële applicaties en business intelligence.

Behalve Easy Systems zijn er momenteel nog 3 andere organisaties onderdeel  van de InnovestIT Group:

ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, marktleidende purchase to pay en e-facturatie oplossingen gericht op grote organisaties als bijvoorbeeld bol.com, KPMG en Akzo Nobel. De oplossingen van ICreative vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.
www.icreativep2p.com

Coforce

Coforce is de Nederlandse Robotic Process Automation specialist die multinationals, nationale bedrijven en instellingen met kennis en begeleiding ondersteunt in haar transitie naar nieuwe en efficiënt geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen.
www.coforce.nl

Diesis

Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van met name complexe financiële processen met behulp van diverse IT toepassingen. De kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence.
www.diesis.nl

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!