Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als organisatie vinden wij het heel belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu en aan de samenleving. Zo willen wij graag van meerwaarde zijn voor onze eigen mensen, maar ook voor onze klanten, leveranciers én onze omgeving.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen Easy Systems richten wij ons op het creëren van een werkomgeving waarbij saamhorigheid, plezier én succes voorop staan. Dit doen we door het organiseren van verschillende gezellige teamuitjes waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Hierdoor creëren we succes met elkaar.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we in een gezonde en prettige werkomgeving werken waarbij iedereen het beste uit zich zelf kan halen. Het prachtige pand waar we gevestigd zijn wordt voorzien van groene stroom en de klimaatbeheersing wordt geregeld door een energiezuinig warmtepomp.

Ook in ons wagenpark houden wij rekening met het milieu. Als we naar onze klanten toe gaan gebruiken we hiervoor laag milieu belastende auto’s.

Easy Systems biedt software oplossingen die zich richten op  papierloos werken en digitalisering bevorderen.

Goede doelen

Samen met zusterbedrijf ICreative vinden we het ook belangrijk om ondersteuning te bieden aan goede doelen, zowel regionaal als landelijk. Samen met ons zusterbedrijf ICreative ondersteunen wij de volgende doelen: