Rijk Zwaan over Best of Class Reference

De ontwikkelingen in de ICT staan nooit stil. Zo ook niet bij onze oplossingen. Nadat de software geïmplementeerd is bij een klant, blijven wij deze door ontwikkelen. Zo worden er regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd die helpen het proces van onze klanten nog verder te optimaliseren. In de praktijk merken we echter dat dergelijke nieuwe functionaliteiten vaak niet worden doorgevoerd, terwijl er met kleine aanpassingen vaak veel winst te behalen is.

processen optimaliseren

Advies over factuurverwerking?

Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op.

Direct Contact

Tijd voor een kritische blik

Om deze reden hebben wij ‘Best of Class Reference’ in het leven geroepen. Hierbij is het ons doel om uw kennis van onze producten op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, waardoor de door u gebruikte oplossing zo geautomatiseerd, efficiënt en optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden. Verschillende klanten, waaronder Rijk Zwaan, hebben reeds naar tevredenheid meegedaan aan Best of Class Reference. Ferry Mulder, applicatie specialist bij Rijk Zwaan: “Wij zijn door onze contactpersoon bij Easy Systems getipt over de mogelijkheid van Best of Class Reference. Omdat we al drie jaar gebruik maken van Easy Invoice, zagen we zeker de toegevoegde waarde om eens kritisch naar ons werkproces te laten kijken.”

Optimalisatie van het factuurverwerkingsproces

Om de elektronische processen zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren wordt er eerst tijd geïnvesteerd om inzicht te krijgen in de huidige werkwijze. Hierbij wordt in kaart gebracht wat de verbeterpunten zijn, waarna mogelijke aanpassingen worden voorgesteld. Aanpassingen die helpen de continuïteit van de oplossingen zo optimaal mogelijk te houden en een efficiëntere werkwijze te bewerkstelligen.

De aanpassingen

Tijdens het Best of Class Reference project wordt onderzocht welke aanpassingen een directe verbetering opleveren in de efficiëntie van de elektronische processen. Ferry Mulder geeft aan: “Van de aanbevelingen die door Easy Systems zijn gedaan hebben we de meeste direct doorgevoerd.” Het gaat hierbij om aanpassingen die Rijk Zwaan helpen haar processen verder te optimaliseren. De doorgevoerde aanpassingen hebben geleid tot een meer geautomatiseerde en efficiëntere werkwijze, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de betreffende software.

Bekijk de video

Meer weten? Bekijk dan deze video waar Managing Consultant Marcel Strabbing in gesprek met Sales Executive Maaike van Roomen toelicht wat de voordelen zijn van een Best of Class Reference studie.

 

Advies over het factuurverwerkingsproces

Wilt u meer weten over geautomatiseerde factuurverwerking? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs.