SCAN EN HERKEN SOFTWARE

Facturen invoeren is veel werk. Teveel werk als je het kritisch bekijkt: tenslotte gaat het vaak om het overtypen van cijfers. Geestdodend en foutgevoelig. Onze scan en herken software biedt uitkomst.

 

 

EasySystems Illustraties_v2.0_1 de overstap naar geautomatiseerde factuurverwerking-10

Ontdek de rol van OCR bij factuurautomatisering

Vraag ons webinar on demand 'OCR, dé oplossing als e-facturatie een brug te ver is' aan en ontdek hoe factuurverwerking hiervan profiteert.

Bekijk Webinar

WAT IS SCAN EN HERKEN SOFTWARE?

Onze scan en herken software (OCR software) wordt geleverd in combinatie met Easy Invoice. Deze software neemt u niet alleen het inboeken van facturen uit handen, maar ontzorgt u in het totale factuurverwerkingsproces, van inkoop tot betaling.

Scan en herken (OCR) software is software waarmee gegevens uit facturen automatisch uitgelezen worden en vervolgens doorgezet worden naar uw factuurverwerkingssysteem. Dit geldt zowel voor facturen die digitaal (bijvoorbeeld als pdf per e-mail) binnenkomen, als om papieren facturen die u handmatig scant met een scanapparaat. De klantgegevens en de bijbehorende bedragen worden automatisch ingevuld en op die manier gemakkelijk verwerkt.

"Voorheen kwam het gros van de 20.000 facturen per jaar op papier, via de post binnen. Elke factuur die op die manier ontvangen werd, werd één op één overgetypt. Geestdodend en heel veel handwerk"

Banken Champignons over hun vroegere papieren proces

HOE WERKT OCR SOFTWARE?

1. Facturen worden gescand, bij papieren facturen wordt dit handmatig gedaan, andere facturen worden automatisch gescand vanuit een e-mailbox.

2. De gegevens op de facturen worden na het scannen uitgelezen en herkend door de scan en herken software.

3. De facturen worden vervolgens eenvoudig doorgezet naar Easy Invoice voor verdere verwerking.

Meer weten?

Volg ons webinar over factuurverwerking en de rol van scan en herken software.

Bekijk Webinar

Webinar on Demand aanvragen

Scan en herkensoftware is dé oplossing als u vooral met papieren en pdf facturen te maken hebt en e-facturatie een stapje te ver is. In dit webinar on demand alles over de mogelijkheden.