2 min read

Waarom kiezen voor ERP-onafhankelijke factuurverwerking software?

Featured Image

7 redenen om te kiezen voor een ERP-onafhankelijke factuurverwerkingsoplossing.

All-in-one of best-of-breed. Dat is de keuze die bedrijven moeten maken als ze hun ERP-functionaliteit willen uitbreiden met een factuurverwerkingsoplossing. Vaak ook het moment dat het ERP-systeem heroverwogen wordt. 

De misvatting bestaat dat een ERP-selectie en – implementatie afgerond moet zijn, voordat aan een oplossing voor factuurverwerking gedacht kan worden. In dit blog leggen wij u graag uit dat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Wij geven u 7 goede redenen om te kiezen voor ERP-onafhankelijke factuurverwerkingssoftware.

Soms kiezen bedrijven voor all-in-one ERP-software. Wel zo gemakkelijk, toch? Maar wat deze bedrijven zich misschien niet voldoende realiseren, is dat tools zoals factuurverwerking binnen een all-in-one ERP-systeem vaak zeer standaard zijn ingericht en weinig flexibiliteit bieden. En standaard sluit niet altijd aan bij de praktijk. Een best-of-breed oplossing is speciaal ontwikkeld voor het factuurverwerkingsproces en dat ziet u terug in o.a. functionaliteit en flexibiliteit. Wij geven u 7 redenen om te kiezen voor onze ERP- onafhankelijke oplossing met betrekking tot factuurverwerking.

1) ERP-onafhankelijk: Onze oplossing, Easy Invoice, is ERP-onafhankelijk. Als organisatie realiseren wij maandelijks een koppeling met een voor ons nieuw ERP- systeem. Inmiddels hebben wij ruim 40 verschillende ERP-systemen gekoppeld. Wij nemen iedere uitdaging aan en zorgen ervoor dat ook uw ERP-systeem met succes wordt gekoppeld aan Easy Invoice.

2) Beperkte groep ERP-gebruikers: De onafhankelijke werking van onze tool heeft als voordeel dat u minder gebruikers hoeft toe te laten tot uw ERP-systeem. Dit houdt het overzichtelijk en verkleint de kans op het maken van fouten.

3) Duurzaamheid: Een derde positief gevolg van ERP-onafhankelijkheid is duurzaamheid. Wanneer u uw ERP-systeem wilt vervangen, verhuist Easy Invoice gewoon mee.

4) Flexibiliteit: Easy Invoice wordt dusdanig geconfigureerd/ingericht dat het volledig aansluit op uw purchase to pay proces.

5) Goede prijs/kwaliteitverhouding: Omdat Easy Invoice een oplossing is die op maat wordt geconfigureerd, biedt het u veel meer functionaliteit dan een standaard tool. Zodra Easy Invoice voor u werkt, bespaart u direct op kosten en tijd.

6) Stand-alone tool: Een ERP-selectie- en implementatieproces neemt minimaal anderhalf jaar aan tijd in beslag. Wist u dat u op ieder moment kunt starten met Easy Invoice? Gedurende het selectie- en implementatieproces profiteert u al van besparingen op kosten en tijd op het gebied van factuurverwerking.

7) Optimalisatie: Op basis van markt- en bedrijfsontwikkelingen optimaliseren wij ieder jaar uw Easy Invoice proces. Op deze manier blijft uw software up-to-date en werkt deze het meest efficiënt.

Easy Systems is een purchase to pay specialist. Wij bieden de beste ERP-onafhankelijke oplossing op het gebied van factuurverwerking.

Durft u de uitdaging aan?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...